Tartele cu pere sărate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 221 de calorii . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, zahăr, nuci pecan glazurate și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ tarte cu ciocolată și cocos , tarte cu ceapă roșie caramelizată Chavrie și tarte cu cremă cu nucă de cocos cu ciocolată neagră .
Instrucțiuni
1
Combinați primele nouă ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti pana scade lichidul la jumatate.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați pere; gătiți și amestecați timp de 6-8 minute sau până când perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Între timp, desfaceți aluatul foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
4
Rulați fiecare aluat într-un format de 10 inchi. pătrat. Folosind un 2-in. tăietor rotund pentru prăjituri, tăiați 25 de cercuri din fiecare pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Transferați pe o tavă de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți la 400° timp de 7-9 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se pune amestecul de pere peste produse de patiserie; stropiți cu brânză și nuci pecan dacă doriți.