Tarte de pere Tatin cu Caramel de vin roșu

Tarte de pere Tatin cu Caramel de vin roșu
Pear Tarte Tatin cu Caramel de vin roșu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica vin, unt, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pear Tarte Tatin, Pear Tarte Tatin, și Pear Tarte Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, fierbeți vinul cu bețișoarele de scorțișoară la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 15 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-o tigaie de 12 inci, combinați zahărul și apa. Gatiti la foc moderat, rotind tigaia ocazional, pana se formeaza un caramel chihlimbar deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați siropul de vin roșu împreună cu untul și lichiorul și gătiți pentru a dizolva caramelul întărit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
5
Adăugați jumătățile de pere în tigaie și gătiți la foc mic, întorcând ocazional, până când perele sunt fragede și sucurile de tigaie sunt siropoase, aproximativ 20 de minute. Aranjați perele tăiate cu fața în sus în tigaie, cu capetele subțiri îndreptate spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se lasă să se răcească 30 de minute.
7
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți patiseria pe un pătrat de 13 inci. Folosind capacul tigaiei ca șablon, decupați o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Tăiați patru orificii de abur lungi de 2 inci în patiserie și așezați-le peste pere, introducând marginea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Coaceți aproximativ 1 oră și 10 minute, până când patiseria este profund aurie și înviată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Lăsați tarta să se răcească în tigaie timp de 15 minute, apoi răsturnați foarte atent tarta pe o farfurie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se taie în pene și se servește cu crme frache.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista