Tarte de pere Tatin cu Caramel de vin roșu
Pear Tarte Tatin cu Caramel de vin roșu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica vin, unt, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pear Tarte Tatin, Pear Tarte Tatin, și Pear Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, fierbeți vinul cu bețișoarele de scorțișoară la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 15 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Într-o tigaie de 12 inci, combinați zahărul și apa. Gatiti la foc moderat, rotind tigaia ocazional, pana se formeaza un caramel chihlimbar deschis, aproximativ 5 minute.
Adăugați siropul de vin roșu împreună cu untul și lichiorul și gătiți pentru a dizolva caramelul întărit, aproximativ 1 minut.
Adăugați jumătățile de pere în tigaie și gătiți la foc mic, întorcând ocazional, până când perele sunt fragede și sucurile de tigaie sunt siropoase, aproximativ 20 de minute. Aranjați perele tăiate cu fața în sus în tigaie, cu capetele subțiri îndreptate spre centru.
Se lasă să se răcească 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți patiseria pe un pătrat de 13 inci. Folosind capacul tigaiei ca șablon, decupați o rundă de 12 inci.
Tăiați patru orificii de abur lungi de 2 inci în patiserie și așezați-le peste pere, introducând marginea în tigaie.
Coaceți aproximativ 1 oră și 10 minute, până când patiseria este profund aurie și înviată.
Lăsați tarta să se răcească în tigaie timp de 15 minute, apoi răsturnați foarte atent tarta pe o farfurie mare.
Se taie în pene și se servește cu crme frache.