Tarte de pere caramelizate cu cremă de Cardamom

Tarte de pere caramelizate cu cremă de Cardamom
Tartele de pere caramelizate cu cremă de Cardamom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 414g de grăsime, și un total de 6039 calorii. Pentru $11.0 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, zahăr granulat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Sos de pere de ghimbir-Cardamom (și unt de pere), Pear Cardamom Clafoutis, și Tarta cu pere și cardamom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 425 km F. tapetați o foaie de copt cu pergament sau hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți patiseria într-un pătrat de 12 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Îndepărtați excesul de făină și tăiați rundele de 4 (5 inci) trasând în jurul unei farfurii sau a unui bol inversat cu vârful unui cuțit mic ascuțit. Înțepați prăjiturile de patiserie peste tot cu o furculiță și transferați-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Coaceți până când rundele sunt umflate și aurii, 12 până la 15 minute, apoi răciți pe foaia de copt pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În timp ce patiseria se coace, aruncați jumătățile de pere cu suc de lămâie într-un castron. Gatiti 1/2 cana de zahar granulat si un praf de sare intr-o tigaie uscata de 10 inci, la foc moderat, tigaie involburata (pentru a ajuta zaharul sa se topeasca uniform), pana cand caramelul devine auriu intens, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se ia de pe foc și se amestecă untul cu o lingură de lemn (amestecul va bule puternic). Când barbotarea începe să scadă, adăugați imediat jumătăți de pere, tăiați părțile în jos și gătiți la foc moderat, acoperit, întorcându-se o dată, până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit mic ascuțit, aproximativ 13 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Se ia de pe foc.
8
Bateți smântâna, cardamomul și lingura rămasă de zahăr granulat într-un castron cu un tel sau un mixer electric până când ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Puneți fiecare rundă de patiserie pe o farfurie mică și praf ușor cu zahăr de cofetărie, dacă doriți. Puneți o parte din sosul de caramel în centrul fiecărei runde și deasupra cu o jumătate de pere, tăiată cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Piersici FeliatePiersici Feliate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Se servește cu cremă de cardamom pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista