Tarte de căpșuni cu crustă de ghimbir-nuci

Tarte de căpșuni cu crustă de ghimbir-nuci
Tartele de căpșuni cu crustă de ghimbir-nuci sunt un vegan desert. O porție conține 165 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de agave, făină, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tarte cu caș de Mango în crustă de ghimbir, Tarte cu bezea de dovleac cu crustă de pâine integrală de grâu, și Tarte de struguri glazurate de Port cu crustă de Pecan.

Instrucțiuni

1
Periați ușor cupele de briose cu ulei de cocos. Pune deoparte. Pulsați nucile într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
2
Adăugați 3 linguri de sirop de agave, făină, ghimbir, sare și 2 lingurițe de ulei de cocos. Procesați până se formează aluat grosier. Adunați-vă într-o minge. Apăsați ferm 1 lingură de aluat îngrămădit pe părțile inferioare și în sus ale fiecărei căni de briose. Se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Ulei De CocosUlei De Cocos
GhimbirGhimbir
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți crustele până când sunt ferme și aurii în jurul marginilor, 8-10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească în tigaie pe o grătar timp de cel puțin 10 minute înainte de a scoate. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Lăsați să se răcească complet; depozitați etanș la temperatura camerei.
7
Așezați căpșunile, sucul de lămâie și restul de 2 linguri de sirop de agave într-un castron mediu; răzuiți semințele de vanilie (păstrați fasolea pentru o altă utilizare). Se amestecă bine, zdrobind câteva fructe de pădure pentru a-și elibera sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
VanilieVanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Folosind o spatulă sau un cuțit de unt, scoateți cojile de tartă din tigaie și umpleți cu amestec de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
CăpșuniCăpșuni
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De UntCuțit De Unt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
9
Serviți imediat.
10
Per porție: 190 calorii, 15 g grăsime, 3 g fibre
11
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista