Tarte ceapa cu gem de ceapa Balsamic este un Hor d ' oeuvre care servește 72. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită parmezan, căței de usturoi, zahăr brun și crenguțe de salvie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Balsamice Cu Ceapă, Ciuperci Și Brânză Albastră, Dulceata De Ceapa Balsamica De Rozmarin, și Tarte balsamice caramelizate și ceapă roșie cu brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește ceapa în 1/4 cană de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați 3 frunze de dafin, 1 crenguță de salvie și 1 crenguță de cimbru. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti, amestecand ocazional, timp de 30-40 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați usturoiul; gatiti 2 minute mai mult. Aruncați frunzele de dafin, cimbru și salvie. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Așezați amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Transferați într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Adăugați oțetul, zahărul brun, melasa și frunzele de dafin rămase, salvie, cimbru și unt. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa, aproximativ 10 minute. Aruncați frunzele de dafin, salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Grăsime De Porc înapoi
4 Căni De Făină De Grâu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Desfaceți aluatul foietaj; tăiat în 1-1 / 2-in. pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8
Transferați pătratele pe foi de copt unse. Puneți o linguriță mică de gem de ceapă în mijlocul fiecărui pătrat; se presară cu 1/2 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Se coace la 400 la 10-15 minute sau până se rumenesc.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.