Tarte ceapa cu gem de ceapa Balsamic este un Hor d ' oeuvre care servește 72. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită parmezan, căței de usturoi, zahăr brun și crenguțe de salvie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Balsamice Cu Ceapă, Ciuperci Și Brânză Albastră, Dulceata De Ceapa Balsamica De Rozmarin, și Tarte balsamice caramelizate și ceapă roșie cu brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește ceapa în 1/4 cană de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 3 frunze de dafin, 1 crenguță de salvie și 1 crenguță de cimbru. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti, amestecand ocazional, timp de 30-40 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați usturoiul; gatiti 2 minute mai mult. Aruncați frunzele de dafin, cimbru și salvie. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Așezați amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați oțetul, zahărul brun, melasa și frunzele de dafin rămase, salvie, cimbru și unt. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa, aproximativ 10 minute. Aruncați frunzele de dafin, salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Căni De Făină De Grâu
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
7
Desfaceți aluatul foietaj; tăiat în 1-1 / 2-in. pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8
Transferați pătratele pe foi de copt unse. Puneți o linguriță mică de gem de ceapă în mijlocul fiecărui pătrat; se presară cu 1/2 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Se coace la 400 la 10-15 minute sau până se rumenesc.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.