Tarte cu trufe cu zmeură

Tarte cu trufe cu zmeură
Reteta tarte cu trufe cu zmeura se poate face în aproximativ 2 ore și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, zmeură, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3148 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare sunt Phyllo tarte cu Ricottan și zmeură, Tarte Cu Trufe De Căpșuni, și Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosiți o furculiță pentru a amesteca firimiturile de napolitane de ciocolată și untul. Pulverizați cupele unei cutii de 6 brioșe cu un spray de legume. Căptușiți cupele cu benzi de pergament sau hârtie cerată, tăiate astfel încât să fie la fel de late ca diametrul fiecărei căni și suficient de lungi pentru a depăși părțile laterale (veți avea nevoie de această consolă pentru a îndepărta torturile). Folosiți fundul unui pahar mic pentru a apăsa firimiturile peste fundul și părțile laterale ale cupelor pentru brioșe, construind laturile până la doar aproximativ 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Napolitane De CiocolatăFirimituri De Napolitane De Ciocolată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
3
Așezați o zmeură în centrul fiecărei cruste și cu o pungă de patiserie sau o pungă mică de plastic cu colțul tăiat, umpleți torturile cu amestecul de trufe. Neteziți blaturile și dați-le la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4
Într-o cratiță, aduceți crema doar la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se toarnă crema peste ciocolată într-un castron și se lasă să stea aproximativ 10 minute pentru a topi ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați vanilia și amestecați până se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească timp de 1 oră la temperatura camerei. Apoi bateți ciocolata la viteză medie până devine groasă și deschisă la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
7
Se întinde pe fundul unui vas de copt și se netezește blatul. Dați la frigider aproximativ 2 ore, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Se toarnă pudra de cacao pe o farfurie adâncă sau un castron puțin adânc. Folosiți un baller de pepene galben sau o lingură mică de înghețată pentru a scoate bile de ciocolată; așezați-le pe farfurie cu pudra de cacao și rulați între 2 furculițe pentru a acoperi complet cu pudra de cacao. Apoi folosiți furculițele pentru a le transfera cu grijă pe un pergament sau o foaie de copt căptușită cu ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pepene GalbenPepene Galben
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista