Tarte cu roșii și Cheddar
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 579 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii, crustă de plăcintă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tarte cu sfeclă, Cheddar și mere, Tarte afumate cu cheddar, nuci și broccoli, și Tarte cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.condimentați roșiile feliate cu 1/2 linguriță. sare și piper; pus deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ceapa feliată și apă; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când este foarte moale, aproximativ 10 minute. Descoperiți și apoi condimentați cu sarea rămasă. Gatiti pana cand ceapa este uscata, aproximativ 5 minute.
Lasă să se răcească.Desfaceți aluatul de plăcintă pe o parte a unei foi mari de copt.
Întindeți 3/4 cană de brânză uniform pe aluat, lăsând o margine de 1 inch. Se acoperă cu jumătate de ceapă și jumătate de Roșie și apoi se presară 1/4 cană de brânză deasupra. Îndoiți marginea aluatului parțial peste umplutură. Repetați cu bucata rămasă de aluat și alte ingrediente.
Coaceți torturile până când crustele sunt maronii aurii și fulgi, aproximativ 50 de minute.
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se taie în pene mari și se servește.