Tarte cu roșii și brânză de capră

Tarte cu roșii și brânză de capră
Tomatele și tarte de brânză de capră necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 977 calorii, 18g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,21 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 36 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți frunze de busuioc, sare și piper kosher, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tarte Cu Roșii Și Brânză De Capră, Tarte Cu Roșii Și Brânză De Capră, și Tarte Cu Roșii, Ceapă Și Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Desfaceți o foaie de patiserie cu puf pe o suprafață ușor înmuiată și rotiți-o ușor până la un pătrat de 11 pe 11 inci. Folosind o farfurie lată de 6 inci sau alt obiect rotund ca ghid, tăiați 2 cercuri din foaia de patiserie puf, aruncând resturile. Repetați cu a doua foaie de patiserie pentru a face 4 cercuri în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Așezați cercurile de patiserie pe 2 tigăi de foi căptușite cu hârtie pergament și dați-le la frigider până sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la mic și adăugați ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se sotează timp de 15 până la 20 de minute, amestecând frecvent, până când ceapa este șchiopătată și aproape că nu mai rămâne umiditate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, vinul și cimbru și continuați să gătiți încă 10 minute, până când ceapa se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Scoateți din căldură.
9
Folosind un cuțit ascuțit, înscrieți o margine lată de 1/4 inci în jurul fiecărui cerc de patiserie. Înțepați patiseria în interiorul liniilor de scor cu dinții unei furculițe și presărați o lingură de parmezan ras pe fiecare rundă, rămânând în interiorul marginii marcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Așezați 1/4 din amestecul de ceapă pe fiecare cerc, rămânând din nou în marginea marcată. Zdrobiți 1 uncie de brânză de capră deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
11
Așezați o felie de roșii în centrul fiecărei tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
12
Ungeți ușor Roșia cu ulei de măsline și presărați busuioc, sare și piper. În cele din Urmă, împrăștiați 4 sau 5 cioburi de parmezan pe fiecare tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
13
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când patiseria se rumeneste. Tava inferioară a foii poate avea nevoie de câteva minute suplimentare în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Serviți fierbinte sau cald.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista