Tarte cu roșii și brânză de capră
Tomatele și tarte de brânză de capră necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 977 calorii, 18g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,21 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 36 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți frunze de busuioc, sare și piper kosher, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tarte Cu Roșii Și Brânză De Capră, Tarte Cu Roșii Și Brânză De Capră, și Tarte Cu Roșii, Ceapă Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Desfaceți o foaie de patiserie cu puf pe o suprafață ușor înmuiată și rotiți-o ușor până la un pătrat de 11 pe 11 inci. Folosind o farfurie lată de 6 inci sau alt obiect rotund ca ghid, tăiați 2 cercuri din foaia de patiserie puf, aruncând resturile. Repetați cu a doua foaie de patiserie pentru a face 4 cercuri în total.
Așezați cercurile de patiserie pe 2 tigăi de foi căptușite cu hârtie pergament și dați-le la frigider până sunt gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la mic și adăugați ceapa și usturoiul.
Se sotează timp de 15 până la 20 de minute, amestecând frecvent, până când ceapa este șchiopătată și aproape că nu mai rămâne umiditate în tigaie.
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, vinul și cimbru și continuați să gătiți încă 10 minute, până când ceapa se rumeneste ușor.
Folosind un cuțit ascuțit, înscrieți o margine lată de 1/4 inci în jurul fiecărui cerc de patiserie. Înțepați patiseria în interiorul liniilor de scor cu dinții unei furculițe și presărați o lingură de parmezan ras pe fiecare rundă, rămânând în interiorul marginii marcate.
Așezați 1/4 din amestecul de ceapă pe fiecare cerc, rămânând din nou în marginea marcată. Zdrobiți 1 uncie de brânză de capră deasupra cepei.
Așezați o felie de roșii în centrul fiecărei tarte.
Ungeți ușor Roșia cu ulei de măsline și presărați busuioc, sare și piper. În cele din Urmă, împrăștiați 4 sau 5 cioburi de parmezan pe fiecare tartă.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când patiseria se rumeneste. Tava inferioară a foii poate avea nevoie de câteva minute suplimentare în cuptor.
Serviți fierbinte sau cald.