Tarte Cu Pâine Scurtă Cu Căpșuni
Strawberry Shortbread Tarts ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.2 Pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 288 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, coajă de portocală, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tarte Cu Pâine Scurtă Cu Căpșuni, Tarte cu caise și Ricotta, și Tarte Cu Ciocolată Fără Gluten.
Instrucțiuni
Cerneti faina, amidonul de porumb, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul, extractul de vanilie și coaja de portocală într-un castron mare până la pufos.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Liniați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o grosime rotundă de 1/4 inch. Folosind un tăietor de 3 până la 3 1/4 inch, tăiați cookie - urile.
Transferați cookie-urile pe foaia de copt pregătită. Aduna aluatul și reroll la 1/4-inch grosime; taie mai multe cookie-uri.
Coaceți până când prăjiturile sunt maro deschis la margini, aproximativ 15 minute. Se răcește pe foaie. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Bateți 1/2 cană de jeleu de coacăze într-o cratiță mică la foc mic până se topește și se omogenizează.
Așezați 8 fursecuri pe farfurii; periați generos cu jeleu de coacăze (rezervați fursecurile rămase pentru o altă utilizare).
Ungeți partea de jos a 1 căpșună cu jeleu de coacăze; așezați căpșunul, jeleul de coacăze cu fața în jos, în centrul a 1 prăjitură.
Periați fundul mai multor căpșuni cu jeleu de coacăze și aranjați în jurul căpșunii centrale.
Periați deasupra tuturor căpșunilor cu jeleu de coacăze pentru a glazura. Repetați cu prăjiturile și căpșunile rămase. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)