Tarte Cu Nuci Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tartele cu Pecan. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 81 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 177 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarte Cu Nuci Pecan, Tarte Cu Nuci Pecan, și Tarte Cu Nuci Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană de margarină (nu unt) și 1/2 cană de zahăr. Se amestecă gălbenușurile de ou, extractul de migdale și făina cernută.
Pulverizați cupe mici de brioșe cu spray antiaderent. Apăsați uniform amestecul în cupe mici de briose.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute.
Pentru a face umplutura: aduceți la fierbere 1/2 cană de margarină, sirop de porumb și zahăr de cofetărie. Se amestecă pecanele tocate.
Lingura în cochilii nu mai mult de 1/2 mod. Se acoperă cu jumătăți de pecan.
Coaceți într-un cuptor de 350 grade F (180 grade C) timp de 5 minute.