Tarte cu ceapă și salvie
Această rețetă servește 32 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 197 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, coji de tartă de patiserie, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Cu Ceapă Și Salvie, Tarte de ceapă cu gem de ceapă balsamică, și Tarte cu varză roșie și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Caramelizarea cepei. Curățați ceapa și tăiați-o în jumătate de la rădăcină până la vârf.
Tăiați miezul dens la capătul rădăcinii și tăiați ceapa cu grosimea de 1/4 inch, din nou de la capătul rădăcinii până la vârf. Gatiti slanina, amestecand des, intr-o cratita mare (4 litri) la foc mediu pana aproape crocanta.
Adăugați ceapa, zahărul și sarea și gătiți, amestecând des până când se gătesc cu două treimi, aproximativ 10 minute.
Adăugați 2 lingurițe de oțet, reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți până când ceapa devine chiar maro aurie și se înmoaie până la o consistență de marmeladă, 15 până la 30 de minute, în funcție de ceapă. Amestecați des și răzuiți orice bucăți maro care se agață de fundul tigaiei. Ceapa are nevoie de agitare aproape constantă aproape de capăt pentru a preveni lipirea și arderea lor. Vă vor anunța că au nevoie de atenție, dând un sunet sfârâit. Se amestecă Salvia, se lasă să se răcească ușor, apoi se gustă și se condimentează cu piper negru și sare suplimentară, dacă este necesar. Dacă ceapa pare prea dulce, amestecați o altă linguriță de oțet. (Ceapa poate fi caramelizată cu până la 2 zile înainte și păstrată acoperită la frigider.)
Umplerea și coacerea. Preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă smântâna și oul în ceapa caramelizată până se combină bine. Împărțiți umplutura printre cojile de tartă și întindeți-o uniform cu spatele unei linguri.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului până când umplutura este setată, aproximativ 15 minute. Umplutura ar trebui să fie încă moale, dar nu curgătoare.
Lăsați să se răcească ușor, apoi transferați tartele pe o tăietură folosind o spatulă mare.
Tăiați fiecare în 8 pene cu presiunea descendentă a unui cuțit ascuțit de bucătar.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Pentru tarte mari, pre-coaceți 2 coji de tartă de 10 inci în formă liberă. Împărțiți amestecul de ceapă între ele și coaceți torturile până când umplutura este așezată în centru, 20 până la 25 de minute. Folosind o spatulă mare, transferați-le pe o tăietură și tăiați fiecare în 12 pene.
Substituții De Plante Medicinale
În locul salviei, folosiți o cantitate egală de rozmarin tocat mărunt, maghiran, cimbru, cimbru englezesc sau cimbru de lămâie.
Din cartea de bucate HERBFARM de Jerry Traunfeld. Copyright 2000 de Jerry Traunfeld. Retipărit cu permisiunea Scribner, o divizie a Simon & Schuster, Inc.