Tarte cu ceapă și salvie

Tarte cu ceapă și salvie
Această rețetă servește 32 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 197 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, coji de tartă de patiserie, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Cu Ceapă Și Salvie, Tarte de ceapă cu gem de ceapă balsamică, și Tarte cu varză roșie și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Caramelizarea cepei. Curățați ceapa și tăiați-o în jumătate de la rădăcină până la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Tăiați miezul dens la capătul rădăcinii și tăiați ceapa cu grosimea de 1/4 inch, din nou de la capătul rădăcinii până la vârf. Gatiti slanina, amestecand des, intr-o cratita mare (4 litri) la foc mediu pana aproape crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa, zahărul și sarea și gătiți, amestecând des până când se gătesc cu două treimi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
4
Adăugați 2 lingurițe de oțet, reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți până când ceapa devine chiar maro aurie și se înmoaie până la o consistență de marmeladă, 15 până la 30 de minute, în funcție de ceapă. Amestecați des și răzuiți orice bucăți maro care se agață de fundul tigaiei. Ceapa are nevoie de agitare aproape constantă aproape de capăt pentru a preveni lipirea și arderea lor. Vă vor anunța că au nevoie de atenție, dând un sunet sfârâit. Se amestecă Salvia, se lasă să se răcească ușor, apoi se gustă și se condimentează cu piper negru și sare suplimentară, dacă este necesar. Dacă ceapa pare prea dulce, amestecați o altă linguriță de oțet. (Ceapa poate fi caramelizată cu până la 2 zile înainte și păstrată acoperită la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
MarmeladăMarmeladă
OțetOțet
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Umplerea și coacerea. Preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă smântâna și oul în ceapa caramelizată până se combină bine. Împărțiți umplutura printre cojile de tartă și întindeți-o uniform cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Coji De TartăCoji De Tartă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți în treimea superioară a cuptorului până când umplutura este setată, aproximativ 15 minute. Umplutura ar trebui să fie încă moale, dar nu curgătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească ușor, apoi transferați tartele pe o tăietură folosind o spatulă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Tăiați fiecare în 8 pene cu presiunea descendentă a unui cuțit ascuțit de bucătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
10
Variații
11
Pentru tarte mari, pre-coaceți 2 coji de tartă de 10 inci în formă liberă. Împărțiți amestecul de ceapă între ele și coaceți torturile până când umplutura este așezată în centru, 20 până la 25 de minute. Folosind o spatulă mare, transferați-le pe o tăietură și tăiați fiecare în 12 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
12
Substituții De Plante Medicinale
13
În locul salviei, folosiți o cantitate egală de rozmarin tocat mărunt, maghiran, cimbru, cimbru englezesc sau cimbru de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
MaghiranMaghiran
RozmarinRozmarin
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
14
Din cartea de bucate HERBFARM de Jerry Traunfeld. Copyright 2000 de Jerry Traunfeld. Retipărit cu permisiunea Scribner, o divizie a Simon & Schuster, Inc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista