Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tartele cu caș de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 21 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, coajă de lămâie, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarte Cu Caș De Lămâie, Mini Tarte Cu Caș De Lămâie, și Tarte Cu Mousse De Afine Cu Coajă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mediu, amestecați făina, nucile pecan și 1/4 cană zahăr. Se amestecă 1/4 cană de unt și 1 ou până se sfărâmă. Apăsați în partea de jos și în sus a 24 de cupe mini brioșe fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
Cuptor
2
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Răciți cojile de tartă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
În cratița de 2 litri, presărați gelatină pe apă rece pentru a se înmuia. Într-un castron mediu, bateți 1/2 cană de zahăr și 2 ouă cu mixerul electric la viteză mare până când este gros și colorat cu lămâie; se amestecă în amestecul de gelatină. Gatiti aproximativ 15 minute sau doar pana fierbe la foc mic, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Lămâie
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie Cu Sos
Bol
4
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie și 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Unt
5
Se toarnă amestecul de lămâie în coji de tartă. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este setat. A se păstra la frigider.