Tarte cu brânză de mere și Gruyulincroyre

Tarte cu brânză de mere și Gruyulincroyre
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, afine, cruste de plăcintă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tarte Cu Mere Gruyeincromercre, Gruyincrucrore Brânză La Grătar Cu Salată De Mere, și Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincrucre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.desfaceți crustele de plăcintă; rulați fiecare crustă în rundă de 12 inci. Folosind un tăietor rotund de 3 1/2 inch, tăiați 10 runde din fiecare crustă, rerolling aluat dacă este necesar. Apăsați fiecare rundă într-o ceașcă de brioșă de dimensiuni normale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În castron mediu, amestecați cuburi de mere și brânză; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați șalotă, gătiți 2 până la 4 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
5
Se ia de pe foc; se amestecă în amestecul de mere. Lingura varf lingura amestec de mere șalotă în fiecare ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MărMăr
6
Coaceți 24 până la 27 de minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește. Se răcește în tigăi 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cupele de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
8
Între timp, într-un castron mediu, amestecați nuci, afine și cimbru. Puneți aproximativ 1 linguriță de amestec de nuci peste fiecare tartă. Dacă doriți, garnisiți torturile cu crenguțe suplimentare de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
AfineAfine
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista