Tarte aux Pommes (tartă cu mere)
Tarte aux Pommes (tartă de mere) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 241 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână albus de ou, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarte aux Pommes la Frangipane (tartă franceză cu mere), Tarte aux Pommes, și Tarte Aux Pommes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și sarea într-un robot de bucătărie; puls de 2 ori.
Adăugați unt; puls de 4 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până la combinare (nu formați o bilă). Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; capac. Se răcește timp de 15 minute. Se suprapun ușor 2 lungimi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți aluatul răcit și puneți-l pe folie de plastic. Acoperiți cu 2 lungimi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rotiți aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 14 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați foile inferioare ale foliei de plastic.
Așezați aluatul într-o tigaie de tartă de 10 inci, apăsând aluatul pe părțile laterale ale tigaiei și permițându-i să se extindă peste marginea tigaiei.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic.
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați jumătate din feliile de mere în fundul tigaiei și presărați cu jumătate din zahăr. Repetați procedura cu restul de felii de mere și zahăr. Îndoiți aluatul peste feliile de mere (aluatul va acoperi parțial feliile de mere).
Ungeți aluatul cu albus de ou.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până când mărul este fraged și crusta este ușor rumenită (scutiți Tarta cu folie dacă devine prea maro). Se răcește pe un suport de sârmă.