Tartar De Sfeclă Prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Tartarul de sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 251 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, sfeclă, un strop de piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sfeclă " Tartar, Tartar De Sfeclă, și Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ingredients3 sfecla rosie mare (2 lbs. total), prăjită (pentru instrucțiuni de prăjire, faceți clic aici) 3 linguri oțet balsamic2 linguri ulei de măsline extravirgin
Sare și piper1 / 2 cană nuci tocate sau nuci pecane1 / 4 cană sirop de arțar
Mic strop de piper cayenne 2 1/2 căni rucola 6 oz brânză de capră sau feta, sfărâmată (aproximativ 1 1/4 căni)