Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze

Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze
Tartar alge marine din ' carte de bucate piața franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 2 și costă $ 8.09 pe portie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, șalotă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze, și Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți algele într-un castron cu 1 cană (240 ml) apă rece. Se lasă deoparte să se rehidrateze timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, combinați usturoiul, șalota și sucul de lămâie într-un alt castron; aciditatea va înmuia marginea crudă a usturoiului și șalotei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți bine algele marine, transferați-le într-un robot de bucătărie și adăugați amestecul de usturoi, caperele, ambele uleiuri, sarea și o măcinare de piper negru. Se pulsează până se toacă mărunt, răzuind în mod regulat părțile laterale ale bolului. Gustați și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Alge MarineAlge Marine
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați într-un borcan, închideți bine și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte, pentru a permite aromelor să se amestece. Mănâncă în 2 până la 3 zile.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate50
Revista