Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze

Tartar alge marine din ' carte de bucate piața franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 2 și costă $ 8.09 pe portie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, șalotă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze, și Tartă de Socca cu dovlecei și caise din ' cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți algele într-un castron cu 1 cană (240 ml) apă rece. Se lasă deoparte să se rehidrateze timp de 30 de minute
Între timp, combinați usturoiul, șalota și sucul de lămâie într-un alt castron; aciditatea va înmuia marginea crudă a usturoiului și șalotei.
Scurgeți bine algele marine, transferați-le într-un robot de bucătărie și adăugați amestecul de usturoi, caperele, ambele uleiuri, sarea și o măcinare de piper negru. Se pulsează până se toacă mărunt, răzuind în mod regulat părțile laterale ale bolului. Gustați și reglați condimentul.
Transferați într-un borcan, închideți bine și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte, pentru a permite aromelor să se amestece. Mănâncă în 2 până la 3 zile.