Tartar afumat-Sable cu sfeclă și năsturel

Tartar afumat-Sable cu sfeclă și năsturel
Tartarul afumat-Sable cu sfeclă și năsturel necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. O porție conține 235 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $13.09 pe portie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână năsturel, suc de lămâie, oțet de vin alb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tartar afumat-sable cu sfeclă și năsturel, Pepene galben stratificat și Sable afumat cu emulsie de ghimbir, și Tartar De Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați sfecla, aruncând tulpinile și verdeața (sau rezervați pentru o altă utilizare), apoi înfășurați împreună în folie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lăsați sfecla să stea în folie cel puțin 15 minute, apoi scoateți din folie și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Îndepărtați piei și tăiați sfecla în zaruri de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
5
Bateți împreună șalotă, oțet, suc de lămâie, zahăr, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi bateți în ulei. Rezervați 2 linguri de vinaigretă pentru năsturel și aruncați restul cu sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VinetăVinetă
NasturelNasturel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
PiperPiper
SfeclăSfeclă
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se lasa la marinat la temperatura camerei 30 de minute.
1
Scurgeți sfecla într-o sită așezată peste un castron și puneți deoparte vinaigreta de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Puneți inelul de patiserie în centrul unei farfurii de salată și apăsați ușor aproximativ 2 1/2 linguri de pește în fundul inelului, apoi puneți aproximativ 1/4 cană de sfeclă peste pește. Repetați pe încă 7 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
PeștePește
3
Aruncați năsturelul cu 2 linguri rezervate vinegretă și Movilă peste sfeclă (o mână mică pe farfurie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
NasturelNasturel
SfeclăSfeclă
4
Stropiți puțină vinetă de sfeclă în jurul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SfeclăSfeclă
1
* Sfecla poate fi prăjită și aruncată cu vinaigretă cu 1 zi înainte, apoi răcită. Răciți vinaigreta rezervată separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SfeclăSfeclă
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.* Crenguțele de năsturel pot fi preparate (dar nu aruncate cu vinetă) cu 1 zi înainte și răcite, învelite în prosoape de hârtie umezite într-o pungă mare sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
NasturelNasturel
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista