Tartarul afumat-Sable cu sfeclă și năsturel necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. O porție conține 235 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $13.09 pe portie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână năsturel, suc de lămâie, oțet de vin alb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tartar afumat-sable cu sfeclă și năsturel, Pepene galben stratificat și Sable afumat cu emulsie de ghimbir, și Tartar De Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați sfecla, aruncând tulpinile și verdeața (sau rezervați pentru o altă utilizare), apoi înfășurați împreună în folie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Sfeclă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Lăsați sfecla să stea în folie cel puțin 15 minute, apoi scoateți din folie și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Îndepărtați piei și tăiați sfecla în zaruri de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
5
Bateți împreună șalotă, oțet, suc de lămâie, zahăr, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi bateți în ulei. Rezervați 2 linguri de vinaigretă pentru năsturel și aruncați restul cu sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vinetă
Nasturel
Ceapă Eșalotă
Oțet
Piper
Sfeclă
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se lasa la marinat la temperatura camerei 30 de minute.
1
Scurgeți sfecla într-o sită așezată peste un castron și puneți deoparte vinaigreta de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Puneți inelul de patiserie în centrul unei farfurii de salată și apăsați ușor aproximativ 2 1/2 linguri de pește în fundul inelului, apoi puneți aproximativ 1/4 cană de sfeclă peste pește. Repetați pe încă 7 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Pește
3
Aruncați năsturelul cu 2 linguri rezervate vinegretă și Movilă peste sfeclă (o mână mică pe farfurie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Nasturel
Sfeclă
4
Stropiți puțină vinetă de sfeclă în jurul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Sfeclă
1
* Sfecla poate fi prăjită și aruncată cu vinaigretă cu 1 zi înainte, apoi răcită. Răciți vinaigreta rezervată separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Sfeclă
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.* Crenguțele de năsturel pot fi preparate (dar nu aruncate cu vinetă) cu 1 zi înainte și răcite, învelite în prosoape de hârtie umezite într-o pungă mare sigilabilă.