Tartar afumat-Sable cu sfeclă și năsturel
Tartarul afumat-Sable cu sfeclă și năsturel necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. O porție conține 235 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $13.09 pe portie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână năsturel, suc de lămâie, oțet de vin alb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tartar afumat-sable cu sfeclă și năsturel, Pepene galben stratificat și Sable afumat cu emulsie de ghimbir, și Tartar De Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Tăiați sfecla, aruncând tulpinile și verdeața (sau rezervați pentru o altă utilizare), apoi înfășurați împreună în folie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 1/4 ore.
Lăsați sfecla să stea în folie cel puțin 15 minute, apoi scoateți din folie și răciți.
Îndepărtați piei și tăiați sfecla în zaruri de 1/3 inch.
Bateți împreună șalotă, oțet, suc de lămâie, zahăr, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi bateți în ulei. Rezervați 2 linguri de vinaigretă pentru năsturel și aruncați restul cu sfeclă.
Se lasa la marinat la temperatura camerei 30 de minute.
Scurgeți sfecla într-o sită așezată peste un castron și puneți deoparte vinaigreta de sfeclă.
Puneți inelul de patiserie în centrul unei farfurii de salată și apăsați ușor aproximativ 2 1/2 linguri de pește în fundul inelului, apoi puneți aproximativ 1/4 cană de sfeclă peste pește. Repetați pe încă 7 plăci.
Aruncați năsturelul cu 2 linguri rezervate vinegretă și Movilă peste sfeclă (o mână mică pe farfurie).
Stropiți puțină vinetă de sfeclă în jurul fiecărei farfurii.
* Sfecla poate fi prăjită și aruncată cu vinaigretă cu 1 zi înainte, apoi răcită. Răciți vinaigreta rezervată separat.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.* Crenguțele de năsturel pot fi preparate (dar nu aruncate cu vinetă) cu 1 zi înainte și răcite, învelite în prosoape de hârtie umezite într-o pungă mare sigilabilă.