Tarta rustica de piersici condimentata cu patiserie de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta rustică de piersici condimentată cu patiserie de migdale. Această rețetă face 10 porții cu 304 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Rustica Cu Piersici, Tarta Rustica Cu Piersici, și Tarta rustica cu piersici si ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți migdalele: Preîncălziți cuptorul la 30
Împrăștiați migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet.
Faceți patiseria: procesați migdalele într-un blender sau robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Adăugați făina, zahărul granulat și sarea și pulsați pentru a combina.
Adăugați untul și pulsul până când seamănă cu mazărea mică.
Adăugați apa cu gheață, 1 lingură la un moment dat și extract de migdale și procesați doar până când aluatul se reunește și formează o bilă în jurul lamelor. (Nu supraprocesați.)
Scoateți aluatul din procesor, înfășurați-l în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute sau peste noapte (sau congelați până la 2 luni).
Așezați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 37
Așezați feliile de piersică într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul granulat, amidonul de porumb și scorțișoara până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de zahăr la piersici, amestecând ușor.
Întoarceți aluatul pe o cârpă sau o suprafață de patiserie cu făină și rulați într-un cerc de 16 inci folosind un sucitor cu făină. Îndoiți-l în jumătate, transferați-l într-o tigaie din fontă de 10 inci și desfaceți ușor patiseria, fixând-o în fundul tigaiei și lăsând excesul de patiserie să atârne peste margine. (Nu vă deranjați să tăiați aluatulorice denivelare se adaugă calității rustice a tartei.)
Puneți amestecul de piersici în patiserie, îngrămădindu-l în mijloc. Îndoiți ușor marginile patiseriei în jurul umpluturii, suprapunându-le în pliuri moi. Aveți grijă ca patiseria să nu se rupă în jurul marginii tartei sau sucurile să scape în timpul coacerii.
Bateți împreună oul și apa într-un castron mic.
Periați oul spălați peste patiserie și presărați-l cu zahărul turbinado.
Coaceți până când patiseria se rumeneste și fructele sunt fierbinți și bulbucate, 35 până la 40 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 1 oră pentru a seta sucurile și serviți cald