Tarta Rustica Cu Afine
Tarta rustică de afine este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 236 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, făină, crustă de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Rustica Cu Merișoare De Mere, Tarta rustica de caise-afine, și Tarta Rustica Cu Pere-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pe tava de copt, prăjiți pecanele până devin ușor aurii (aproximativ 7 minute). Aduceți crusta de plăcintă la temperatura camerei până când este ușor flexibilă.
Presărați suprafața de lucru cu făină; aplatizați crusta în disc uniform.
Transferați crusta în tigaia de plăcintă din sticlă de 9 inci; va atârna peste marginea tigaiei.
Combinați nucile pecan răcite cu afine, zahăr, 1 lingură de făină universală, scorțișoară, nucșoară, cardamom, coajă de portocală și suc de portocale. Umplerea grămezii în centrul crustei de plăcintă, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile crustei pe amestecul de fructe, lăsând cea mai mare parte a amestecului expusă. Punct de umplere cu unt înainte de introducerea tartă în cuptor.
Coaceți aproximativ 1 oră, până când crusta se rumeneste și umplutura este groasă și cu bule.