Tarta Rustica Cu Afine

Tarta Rustica Cu Afine
Tarta rustică de afine este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 236 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, făină, crustă de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Rustica Cu Merișoare De Mere, Tarta rustica de caise-afine, și Tarta Rustica Cu Pere-Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pe tava de copt, prăjiți pecanele până devin ușor aurii (aproximativ 7 minute). Aduceți crusta de plăcintă la temperatura camerei până când este ușor flexibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Nuci PecanNuci Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Presărați suprafața de lucru cu făină; aplatizați crusta în disc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Transferați crusta în tigaia de plăcintă din sticlă de 9 inci; va atârna peste marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
TigaieTigaie
5
Combinați nucile pecan răcite cu afine, zahăr, 1 lingură de făină universală, scorțișoară, nucșoară, cardamom, coajă de portocală și suc de portocale. Umplerea grămezii în centrul crustei de plăcintă, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile crustei pe amestecul de fructe, lăsând cea mai mare parte a amestecului expusă. Punct de umplere cu unt înainte de introducerea tartă în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Nuci PecanNuci Pecan
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
FructeFructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți aproximativ 1 oră, până când crusta se rumeneste și umplutura este groasă și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista