Tarta Italiană Cu Migdale
Reteta Tarta de migdale italiene este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 296 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, struguri prăjiți, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Italiană De Roșii, Tarta cu smochine si migdale, și Tarta Cu Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți timp de 10 minute, până devin aurii.
Lăsați să se răcească ușor, apoi tocați grosolan migdalele. Lăsați cuptorul pornit.
Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou cu coaja de portocală și extractele. Într-un castron mediu, amestecați făina, făina de porumb și sarea.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau frecați-l cu degetele până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă zahărul granulat și zahărul brun și migdalele prăjite. Lucrați ușor în amestecul de gălbenuș de ou cu mâinile; aluatul trebuie să fie sfărâmicios.
Transferați aluatul în tigaia pregătită și apăsați ușor firimiturile; suprafața trebuie să fie neuniformă.
Coaceți timp de 40 de minute sau până se rumenesc.
Se transferă într-un raft și se lasă să se răcească complet înainte de a se desface.
Rupeți tarta în bucăți mari. Îngrămădiți pe un platou cu strugurii roșii prăjiți și serviți cu șampania Sabayon.