Tarta Franceză Cu Mere

Tarta Franceză Cu Mere
Rețeta Tarta de mere Franceză ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 55 minute. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.68 pe portie. Acest desert are 320 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Un amestec de jeleu de mere, fasole de vanilie, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tarta Franceză Cu Mere, Tarta Franceză Cu Mere, și Tarta Franceză Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci; așezați pe o tigaie de pizza de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Ungeți aluatul cu 1 lingură de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
4
Puneți tigaia în congelator timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Răzuiește semințele din fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
6
Combinați semințele, zahărul brun și nucșoara într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
NucșoarăNucșoară
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Presărați 1 lingură de amestec de zahăr peste aluat. Aranjați felii de mere în cercuri concentrice pe crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
ZahărZahăr
8
Presărați merele cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
9
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până când merele sunt fragede și crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Periați restul de 2 linguri de jeleu peste tarta fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
11
Tăiați în 8 pene; acoperiți fiecare pană cu 1 linguriță crme frache.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista