Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 551 calorii. Dacă $2.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta festivă de năut Dreena ar putea fi un excelent vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de năut, ulei de măsline, coajă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Tartă Festivă Cu Fructe, Tartă Festivă Cu Fructe, și Dreena ' s Chocolate Pumpkin Pie.
Instrucțiuni
1
Adăugați ulei, ceapă, țelină, usturoi, sare și piper într-o tigaie la foc mediu. Gatiti 7-9 minute pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un robot de bucătărie, adăugați naut (cu excepția a 1/4 cană rezervată), nuci, suc de lămâie, tamari și sare și pulsați pentru a toca ușor (nu piure).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Tamari
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Scoateți aproximativ 1/2 din amestec din robotul de bucătărie și puneți-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați amestecul saut, suc de lămâie, tamari și sare de mare la procesor cu cealaltă jumătate de amestec de năut/nucă și piure până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Tamari
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
5
Transferați piureul într-un castron mare și amestecați spanacul, merisoarele, cimbru, amestecul rezervat de năut/nucă tocat și ceașca rezervată de năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Transferați amestecul în coajă de plăcintă, netezind pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
7
Combinați uleiul și tamari și periați sau întindeți deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Tamari
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se presară cimbru proaspăt și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 400 de grade timp de 33-38 de minute, până când tarta se rumeneste ușor pe margini și deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Se servește cu sos de afine, o lingură de ulei/suspensie de oțet balsamic sau alt sos la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)