Tarta de tei cu mure si afine
Tarta de tei cu mure și afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 91 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 234 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, mure, gem de mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta De Tei Cu Mure, Tartă Ganache De Mentă Bătută Cu Mure, și Cremă de lămâie și Lime Parfaits cu mure.
Instrucțiuni
Set filtru de metal fin pestevas mediu și pus deoparte.
Bateți ouăle, gălbenușurile de ou și zahărul într-un alt vas metalic mediu pentru a amesteca.
Bateți sucul de lămâie. Set bowlover cratiță mare de ușor simmeringwater (nu permite partea de jos a bolului la touchwater).
Bateți constant până când cașul se îngroașă și termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de caș de la 178 la 180 la aproximativ 6 minute. Imediat se toarnă cașpreparate filtru set peste castron.
Adăugați untla cașul încins cald; lăsați să stea 1 minut,apoi bateți până se omogenizează și se omogenizează. Presăînveliș din plastic direct pe suprafața cașului, acoperind complet. Se dă la frigider până la rece,aproximativ 4 ore. Faceți înainte: cașul de var poate fifăcut până la 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mediu până se amestecă bine, 1 până la 2 minute.
Adăugați gălbenușul de ou; batepentru a amesteca.
Adăugați făină și sare și amestecați la un nivel scăzutviteză până când amestecul seamănă cu mazărea mare.Folosind mâinile, frământați în castron doar până când aluatulse reunesc.
Transferați aluatul pe tartpan cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Rupeți aluatul în bucăți, apoi apăsați aluatul uniform în sus și pe fundul tigaiei. Acoperiți șichill 1 oră. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Păstrați la rece.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. descoperiți crusta și coaceți până se rumenesc, aproximativ 35 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft.
Scoateți părțile laterale din tigaia tartrăși puneți crusta pe farfurie.
Întindeți varul curat în crustă coaptă. Aranjați mureleîn 2 cercuri concentrice chiar în interiorul marginea tartei.Movilă afine în centrul de tartă.
Așezați-l într-un castron mic pentru microunde.
Se încălzește încuptor cu microunde până se topește gemul, aproximativ 15 secunde.
Bateți pentru a slăbi și a amesteca, adăugândapă cu lingurițe dacă este groasă.
Perie jamover fructe de padure. Faceți înainte: Tarta poate fi făcută cu până la 8 ore înainte. Chill descoperit.
Apăsarea învelișului de plasticdirect pe suprafața cașului de var asigură că o piele nu se formează ca frisoane de coacăz.
Periajul fructelor de pădure cu puțină dulceață de mure conferă fructelor un finisaj strălucitor, de patiserie.