Tarta de spanac crocantă cu pene de dovlecei
Tarta de spanac crocantă cu pene de dovlecei ia în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 495 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 88 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ceapă de primăvară, un pachet de 240G roșii sunblush, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pene De Dovlecei Prăjite, Pene De Dovleac Cu Unt Rumenit Și Parmezan, și Zahăr Brun Prăjit Și Pene De Dovleac Rozmarin.
Instrucțiuni
Se amestecă ouăle și ricotta, apoi se adaugă spanacul, ceapa de primăvară și pesto.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Aruncați dovlecelul în puțin ulei de roșii, întindeți-l pe o foaie de copt și prăjiți-l timp de 15 minute. Desfaceți patiseria și acoperiți-o cu o bucată de hârtie de bucătărie doar umedă.
Se amestecă untul cu 2 lingurițe de ulei de roșii.
Ungeți amestecul de unt peste 1 foaie de patiserie, apoi puneți-l într-o formă de tartă de 23 cm.
Ungeți o altă bucată de patiserie cu unt și așezați-o puțin mai departe în jurul cositorului. Continuați să periați și să căptușiți cositorul (păstrând patiseria acoperită atunci când nu utilizați) până când ați epuizat ambalajul și cositorul este complet acoperit. Tăiați orice patiserie care depășește marginile cositorului, apoi coaceți timp de 5-10 minute până când începeți să crocanți. Puneți amestecul de spanac în staniu și împrăștiați cu roșiile. Gatiti inca 20-25 de minute alaturi de dovlecei pana cand tarta este setata si dovlecelul este fiert.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.