Tarta de spanac crocantă cu pene de dovlecei

Tarta de spanac crocantă cu pene de dovlecei
Tarta de spanac crocantă cu pene de dovlecei ia în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 495 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 88 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ceapă de primăvară, un pachet de 240G roșii sunblush, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pene De Dovlecei Prăjite, Pene De Dovleac Cu Unt Rumenit Și Parmezan, și Zahăr Brun Prăjit Și Pene De Dovleac Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ouăle și ricotta, apoi se adaugă spanacul, ceapa de primăvară și pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aruncați dovlecelul în puțin ulei de roșii, întindeți-l pe o foaie de copt și prăjiți-l timp de 15 minute. Desfaceți patiseria și acoperiți-o cu o bucată de hârtie de bucătărie doar umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se amestecă untul cu 2 lingurițe de ulei de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Ungeți amestecul de unt peste 1 foaie de patiserie, apoi puneți-l într-o formă de tartă de 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Ungeți o altă bucată de patiserie cu unt și așezați-o puțin mai departe în jurul cositorului. Continuați să periați și să căptușiți cositorul (păstrând patiseria acoperită atunci când nu utilizați) până când ați epuizat ambalajul și cositorul este complet acoperit. Tăiați orice patiserie care depășește marginile cositorului, apoi coaceți timp de 5-10 minute până când începeți să crocanți. Puneți amestecul de spanac în staniu și împrăștiați cu roșiile. Gatiti inca 20-25 de minute alaturi de dovlecei pana cand tarta este setata si dovlecelul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista