Tarta de Mango-ananas cu crusta de nuci de Macadamia
Tarta de Mango-ananas cu crustă de nuci de Macadamia ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 357 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, rom, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Mango Crocant Cu Crustă De Nuci De Macadamia, Macadamia-Tarta Cu Ananas, și Tartă De Clementină Cu Ciocolată Albă - Crustă De Prăjituri De Macadamia.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 4 ingrediente în procesor până când nucile sunt măcinate fin. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați în unt până se formează bucăți de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci
2
Adăugați gălbenuș, 1 linguriță de apă și extrageți; folosind viraje pornite/oprite, amestecați doar până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Aduna în minge; aplatiza în disc. Înfășurați în plastic și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Aluat
Apă
Folie
Gălbenuș De Ou
3
Întindeți aluatul între 2 foi de hârtie cerată ușor făinate până la grosimea de 1/4 inch. Îndepărtați foaia superioară de hârtie. Inversați crusta în tigaie rotundă de 11 inci cu fund detașabil. Îndepărtați hârtia; apăsați aluatul în tigaie. Tăiați marginile. Împingeți crusta la 1/8 inch deasupra marginii superioare a tigaiei. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 25 de minute. Mișto. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați și păstrați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combinați laptele și smântâna într-o cratiță medie grea la foc mediu. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
Semințe
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb într-un castron mare pentru a se amesteca. Bateți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri; reveniți în cratiță și bateți la foc mediu până se îngroașă și începe să baloneze, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
3
Transferați în castron mediu. Se răcește ușor; se amestecă în ROM. Apăsați folie de plastic pe suprafața cremei. Se răcește până se răcește, cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Folie
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
1
Scoateți boabele de vanilie din umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
2
Bateti umplutura doar pana se omogenizeaza; răspândit în crustă. Aranjați feliile de ananas și mango în cercuri concentrice deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Ungeți fructele cu conserve. (Tarta poate fi asamblată cu 3 ore înainte. La frigider.)