Tarta De Legume Pesto La Gratar
Tarta de legume Pesto la grătar necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 878 calorii, 16g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână vinete, dovlecei, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Cu Legume Pesto La Grătar, Salată De Paste Cu Legume-Pesto La Grătar, și Tacos De Legume La Grătar Cu Pesto De Coriandru.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți ușor sau tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Amestecați oul și apa cu o furculiță într-un castron mic.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți foaia într-un dreptunghi de 13x11 inci.
Așezați pe foaia pregătită.
Ungeți marginile dreptunghiului cu amestecul de ouă. Îndoiți marginile de 1/2 inch pe toate părțile, apăsând ferm cu o furculiță pentru a forma o jantă. Înțepați bine patiseria cu o furculiță. Se da la frigider 30 de minute.
Se amestecă uleiul și usturoiul într-un castron mic.
Așezați vinetele, dovleceii și dovleceii într-un singur strat pe o tigaie superficială.
Periați cu amestecul de ulei. Întoarceți legumele și periați cu mai mult ulei. Condimentează după gust.
Coaceți legumele 4 minute, întorcându-vă la jumătatea gătitului. Se răcește ușor.
Întindeți pesto-ul pe patiserie. Aranjați legumele alternativ în rânduri.
Coaceți timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Se presară cu ardeiul roșu.