Dacă $1.8 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta de legume de vară ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 524 calorii, 13g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, apă cu gheață, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă De Legume Iubitoare De Vară, Tarta Phyllo De Vară, și Tarta De Vară Cu Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina și sarea în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați untul și scurtați până se formează bucăți de mărimea mazării. Cu mașina în funcțiune, adăugați suficientă apă cu gheață cu linguri pentru a forma aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; refrigerați 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider. Înmuiați ușor aluatul la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Apă
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Folie
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
3
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Trim consola aluat la 1 inch. Îndoiți consola; apăsați pentru a forma laturi duble groase. Pierce partea de jos a aluatului peste tot cu furculita. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți crusta până la aur, piercing cu furculiță dacă se formează bule, aproximativ 20 de minute. Se răcește 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți brânza, smântâna, smântâna, sarea și cayenne într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Piper Cayenne Măcinat
Brânză
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați ouăle și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se toarnă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Coaceți până când umplutura este setată, aproximativ 20 de minute. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adauga ardeiul gras si feniculul si saut-ul pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fenicul
7
Adăugați dovleceii, dovleceii galbeni și porumbul; saut până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute. Se condimentează cu sare și piper. Mound legume pe partea de sus a tarta si se presara cu busuioc.