Tarta De Legume De Primăvară Lavande

Tarta De Legume De Primăvară Lavande
Tarta de legume de primăvară Lavande necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 450 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Este perfect pentru Primăvară. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fenicul, ulei de măsline, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Rețete similare sunt Tartă savuroasă cu legume de primăvară și brânză de capră, Tartă De Caise De Primăvară, și Tartă De Sparanghel De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Clătiți roșiile, miezul și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Tăiați și aruncați vârfurile de fenicul, capetele rădăcinilor și orice pete învinețite. Clătiți capetele și tăiați longitudinal în felii de 1/4 inci. Cojiți și tocați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Frecați 1 lingură ulei de măsline peste fundul tigaiei de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară usturoiul peste jumătate din tigaie și se pun roșiile, se taie cu fața în jos și se închid împreună, pe usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați felii de fenicul în cealaltă parte a tigaiei și stropiți cu 1 lingură de ulei; amestecați ușor cu mâinile pentru a acoperi, apoi întindeți feniculul uniform în jumătate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când roșiile sunt zbârcite și feniculul este translucid, aproximativ 1 oră (aproximativ 50 de minute într-un cuptor cu convecție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lasă să se răcească.
7
Între timp, clătiți anghinarea, scurgeți și tăiați capetele decolorate din tulpini. Puneți anghinare într-o tigaie de 4 sau 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați aproximativ 3 inci de apă, acoperiți tigaia și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când fundul de anghinare este fraged atunci când este străpuns, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Desprindeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului. Clătiți sulițele. Ridicați anghinarea din tigaie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați sparanghel în apă și întoarceți căldura la mare. Gătiti, neacoperit, până când sulițele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Scurgeți și scufundați imediat în apă cu gheață până la rece, aproximativ 2 minute; scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Pe o placă ușor aromată, rotiți fiecare coajă de patiserie cu puf într-o rundă de 6 până la 7 inci. Așezați rundele una lângă alta pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci; așezați o altă tigaie de aceeași dimensiune deasupra produselor de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie Cu PufCoji De Patiserie Cu Puf
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Coaceți produse de patiserie într-un cuptor de 350 până se rumenesc bine (ridicați tigaia superioară pentru a verifica), 25 până la 30 de minute (aproximativ 25 de minute într-un cuptor cu convecție).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Pe măsură ce se coace produse de patiserie, rupeți frunzele de anghinare și rezervați-le pentru alte utilizări. Scoateți și aruncați centrele fuzzy din Fundul de anghinare; tăiați, de asemenea, orice fibre grosiere din tulpinile de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Tăiați fundul vertical în felii groase de 1/8 până la 1/4 inci. Într-un castron, amestecați cu 1 lingură de ulei de măsline și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Întindeți ușor fiecare patiserie caldă cu tapenadă și așezați pe o farfurie. Acoperiți fiecare cu 3 jumătăți de roșii și porții egale de fenicul (nu spălați tigaia; puneți deoparte), funduri de anghinare și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Legume de top cu porții egale de salată verde (inclusiv dressing).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
18
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
19
Salată: clătiți și crocante 4 căni (2 până la 3 oz.) mix salata pentru copii. În tigaie folosit pentru a coace roșii și fenicul, precedent, se amestecă 2 linguri ulei de măsline extravirgin, 1 1/2 linguri otet balsamic, 1 lingurita tocat frunze proaspete de cimbru, și 1/2 linguriță tocat frunze proaspete de rozmarin, care încorporează picurări în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Verde MixtVerde Mixt
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
20
Adăugați amestecul de salată și amestecați, condimentând după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Verde MixtVerde Mixt
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista