Tarta De Fructe De Vară
Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 176 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână gem de caise, apă cu gheață, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă De Fructe Proaspete De Vară Mai Sănătoasă, Tarta de fructe cu sâmburi de vară cu caș de lămâie, și Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați făina și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Amestecați 1/2 cană de nuci în blender până la măcinat fin.
Se adaugă în amestecul de făină împreună cu apa; se amestecă până se formează amestecul bilă. Apăsați pe partea de jos și în sus a tăvii de tartă de 9 inci.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc. Mișto.
Bateți crema de brânză, zahărul rămas și oul cu mixerul până se omogenizează; se toarnă în crustă. Se acoperă cu fructe și nuci rămase.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când marginea crustei este maro auriu. Gem cu microunde în castron cu microunde la mare 15 sec. sau până se topește; se amestecă.
Periați peste tartă. Mișto.
Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește.
Îndepărtați partea tigaiei înainte de a servi tarta.