Tarta de foietaj umplută cu cremă de migdale

Tarta de foietaj umplută cu cremă de migdale
Foetaj Tart umplut cu crema de migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 488 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 183 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ouă, fasole, cum ar fi o fasole lima, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tarta de foietaj umplută cu cremă de migdale, tarta de foietaj cu fructe de migdale, și Tartă De Patiserie Cu Puf Cu Cremă De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pastă de migdale pur și simplu, zahăr granulat, unt și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Pastă De MigdalePastă De Migdale
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați 1 ou, vanilie și extract de migdale și pur și pur până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați făină și pulsați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Întindeți 1 foaie de foietaj într-un pătrat de 11 1/2 inch pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat, apoi periați excesul de făină de pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Tăiați o rundă de 11 inci urmărind în jurul unei plăci inversate cu vârful unui cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Transferați rotund pe o foaie mare de copt cu unt (nu metal Închis La culoare, sau patiseria se poate rumeni prea mult), aruncând garniturile și răcoriți. Repetați procedura cu a doua foaie de patiserie, lăsând rotund pe suprafața făinoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Bateți oul rămas cu o furculiță și periați câteva deasupra celei de-a doua runde. Scor Rotund Decorativ peste tot folosind vârful cuțitului, apoi faceți mai multe fante mici până la capăt prin patiserie, la intervale de aproximativ 2 inci, pentru a crea orificii de abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Periați o parte din ou într-o margine lată de 1 inch în jurul marginii rotundului de patiserie răcit (pe foaia de copt). Mound crema de migdale în centrul rotund refrigerate, răspândirea ușor, și îngropa fasole în smântână. Acoperiți imediat cu margini rotunde decorate și apăsați ușor împreună. Ținând o lingură mică cu latura în unghi, apăsați în jurul marginii pentru a sigila Galette decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți galette în treimea inferioară a cuptorului până când este umflat și auriu pal, 13 până la 15 minute. Praf galette cu zahăr cofetari și se coace în treimea superioară a cuptorului până când marginea este maro auriu și strălucitor, cu 12 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați într-un raft pentru a se răci ușor, 5 până la 10 minute.
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista