Tarta de foietaj umplută cu cremă de migdale
Tarta de foietaj umplută cu cremă de migdale este o vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, foi de foietaj, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați tarta de foietaj cu fructe de migdale, Tartă De Patiserie Cu Puf Cu Cremă De Cireșe, și Gogoși de foietaj umplute cu fructe cu glazură de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Pastă de migdale pur și simplu, zahăr granulat, unt și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Adăugați 1 ou, vanilie și extract de migdale și pur și pur până se încorporează.
Adăugați făină și pulsați până se încorporează.
Întindeți 1 foaie de foietaj într-un pătrat de 11 1/2 inch pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat, apoi periați excesul de făină de pe ambele părți.
Tăiați o rundă de 11 inci urmărind în jurul unei plăci inversate cu vârful unui cuțit.
Transferați rotund pe o foaie mare de copt cu unt (nu metal Închis La culoare, sau patiseria se poate rumeni prea mult), aruncând garniturile și răcoriți. Repetați procedura cu a doua foaie de patiserie, lăsând rotund pe suprafața făinoasă.
Bateți oul rămas cu o furculiță și periați câteva deasupra celei de-a doua runde. Scor Rotund Decorativ peste tot folosind vârful cuțitului, apoi faceți mai multe fante mici până la capăt prin patiserie, la intervale de aproximativ 2 inci, pentru a crea orificii de abur.
Periați o parte din ou într-o margine lată de 1 inch în jurul marginii rotundului de patiserie răcit (pe foaia de copt). Mound crema de migdale în centrul rotund refrigerate, răspândirea ușor, și îngropa fasole în smântână. Acoperiți imediat cu margini rotunde decorate și apăsați ușor împreună. Ținând o lingură mică cu latura în unghi, apăsați în jurul marginii pentru a sigila Galette decorativ.
Coaceți galette în treimea inferioară a cuptorului până când este umflat și auriu pal, 13 până la 15 minute. Praf galette cu zahăr cofetari și se coace în treimea superioară a cuptorului până când marginea este maro auriu și strălucitor, cu 12 până la 15 minute mai mult.
Transferați într-un raft pentru a se răci ușor, 5 până la 10 minute.