Tarta de ciocolata Waialua cu crusta de Sable

Tarta de ciocolata Waialua cu crusta de Sable
Tarta de ciocolată Waialua cu crustă Sable ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 422 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de fructe de pădure, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarta de ciocolata cu crusta de nuci, Tartă Cu Crustă De Covrig De Ciocolată, și Cookie De Ciocolată Sable pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, zahărul pudră și albușul de ou într-un castron mediu, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă făina și pudra de cacao, amestecând până se formează un aluat moale. Apăsați aluatul într-o tigaie de 10 inci. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
3
Căptușiți crusta cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4
Coaceți la 375 timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Îndepărtați pergamentul și greutățile; lăsați crusta să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Încălziți 1 1/4 căni de smântână într-o cratiță grea la foc mediu până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se adaugă 12 uncii de ciocolată, amestecând până se omogenizează. Se amestecă ouăle și zahărul, amestecând până se omogenizează. Tulpina pentru a elimina bulgări, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Umpleți crusta cu amestec de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Coaceți la 300 timp de 1 oră 15 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Combinați restul de 1/4 cană de cremă și restul de 4 uncii de ciocolată într-o cană de măsurare din sticlă. Cuptorul cu microunde la maxim la intervale de 30 de secunde, amestecând ocazional, până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
11
Se întinde deasupra tartei răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Lăsați să stea 30 de minute sau până când este setat. Feliați și serviți cu sos de vanilie Hawaiană și fructe de pădure proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
VanilieVanilie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista