Tarta de ceapă savuroasă este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare de mare, jumătate și jumătate, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Tartă cu dovleac sărat, Ricotta și ceapă caramelizată, Tarta Farro Savuroasă, și Tarta Cimbru Cimbru.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit. Se amestecă 2 căni de făină și 1/2 linguriță de sare până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 5 minute) și adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De Verjuic
2
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă. Puneți aluatul într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 10 inci. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Încălziți uleiul o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugațiceapa; acoperiți și gătiți 20 de minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 linguriță sare, jumătate și jumătate și 1 lingură cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Întindeți amestecul peste aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când crusta este maro aurie.