Tarta cu verdeata si vanilie
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., Greengage & vanilla tart ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. Acest desert are 229 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ouă, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată de prune Greengage cu mentă și fistic, Tort cu strat de tartă cu lapte-tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte, și Tartă plată cu mere și vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Întindeți patiseria și folosiți-o pentru a alinia o formă de flan superficială, cu fundul liber, cu o lățime de aproximativ 24 cm. Tăiați marginile patiseriei și tapetați cu hârtie de copt și fasole de copt. Așezați-l pe o foaie de copt, coaceți timp de 15 minute, scoateți hârtia și fasolea, apoi gătiți timp de 5 minute mai mult până la auriu pal și biscuitate. În timp ce patiseria gătește, puneți verdeaangajează într-o formă de prăjire, se presară cu 1 lingură de zahăr, apoi se prăjește până se înmoaie.
Scurgeți orice sucuri, apoi răciți.
Aranjați greengages în cazul de patiserie, tăiate-părți în sus. Acum reduceți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Bateți ușor ouăle, apoi amestecați vanilia, zahărul rămas și smântâna. Se toarnă cu grijă amestecul de ouă în jurul verdeengages, apoi se coace timp de 30 de minute până când crema este setată.
Se răcește tarta în formă timp de 10 minute, apoi se scoate pe o farfurie și se pudrează cu zahăr pudră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.