Tarta cu sunca si praz
Această rețetă servește 4. O porție conține 532 calorii, 21g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 364 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, praz, smântână grea/biciuitoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tarta Cu Praz, Tarta Cu Praz, și Tarta Cu Praz Și Bietă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați aluatul de plăcintă, încadrați-l în tigaia de tartă și tăiați marginile.
Încălziți uleiul într-o tigaie pe mediu.
Se adaugă șunca și se sotează până începe să se rumenească ușor, aproximativ 7-10 minute și se lasă deoparte.
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu.
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 7-10 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut și se ia de pe foc.
Se amestecă oul, smântâna și muștarul.
Se amestecă șunca, prazul, amestecul de ouă și 1 cană de brânză și se toarnă în coaja de tartă.
Presărați brânza rămasă deasupra.1
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când brânza s-a topit și coaja plăcintei este un maro auriu deschis, aproximativ 20 de minute.