Tarta cu sunca si praz

Tarta cu sunca si praz
Această rețetă servește 4. O porție conține 532 calorii, 21g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 364 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, praz, smântână grea/biciuitoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tarta Cu Praz, Tarta Cu Praz, și Tarta Cu Praz Și Bietă Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rulați aluatul de plăcintă, încadrați-l în tigaia de tartă și tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Încălziți uleiul într-o tigaie pe mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se adaugă șunca și se sotează până începe să se rumenească ușor, aproximativ 7-10 minute și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
6
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Se amestecă oul, smântâna și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
8
Se amestecă șunca, prazul, amestecul de ouă și 1 cană de brânză și se toarnă în coaja de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
9
Presărați brânza rămasă deasupra.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
10
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când brânza s-a topit și coaja plăcintei este un maro auriu deschis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista