Tarta Cu Sparanghel Și Parmezan
Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 54 de porții cu 40 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, ceapă, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tarta cu sparanghel-parmezan, Tarta Cu Sparanghel, și Tarta Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Linie 9-1 / 2-inch tart pan cu fund detașabil cu crusta; margine asieta. Prick partea de jos a crustei cu furculiță.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc ușor. Mișto. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 10 min. sau până se caramelizează, amestecând ocazional.
Întindeți ceapa pe fundul crustei; deasupra cu sparanghel.
Bateti crema de branza, smantana, ouale si coaja de lamaie pana se omogenizeaza. Se amestecă 1/4 cană parmezan; se toarnă peste sparanghel.
Se presară cu parmezan rămas.
Coaceți 20 până la 24 min. sau până când umplutura este ușor umflată și așezată în centru.
Scoateți tarta din partea tigaiei înainte de servire.