Tarta cu sparanghel și brânză

Tarta cu sparanghel și brânză
Dacă aveți despre 1 oră și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, Tarta cu sparanghel și brânză ar putea fi extraordinară lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție conține 293 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 214 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ouă, cheddar, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă Cu Sparanghel Cu Brânză De Capră, Tarta cu sparanghel si ou cu branza de capra, și Tarta Cu Sparanghel, Brânză De Capră Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Puneți făina într-un castron, adăugați untul în făină și frecați cu vârful degetelor până seamănă cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați cheddarul ras în patiserie și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
3
Adăugați 3 linguri de apă rece și amestecați până când patiseria formează o bilă. Înfășurați în folie alimentară și răciți timp de 5 minute. Ungeți o cutie de tartă cu fundul liber de 20 x 6 cm adâncime sau o cutie de tartă dreptunghiulară de 35 x 12 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pudrați ușor suprafața de lucru cu făină, întindeți patiseria și tapetați cositorul. Se răcește la congelator timp de 20 de minute, apoi se tapetează cutia de patiserie cu hârtie de copt, se umple cu fasole și se gătește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6
Scoateți fasolea și hârtia, apoi readuceți carcasa de patiserie la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Crăpați ouăle într-un ulcior, bateți, apoi adăugați laptele și bateți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Presărați jumătate de brânză rasă peste cutia de patiserie, apoi adăugați sparanghelul, amestecul de ouă și brânza rămasă (dacă utilizați o formă dreptunghiulară, este posibil să nu aveți nevoie de tot amestecul, așa că adăugați-l treptat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Coaceți în jumătatea inferioară a cuptorului timp de 30-35 de minute sau până când amestecul de ouă este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista