Tarta cu sparanghel și brânză
Dacă aveți despre 1 oră și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, Tarta cu sparanghel și brânză ar putea fi extraordinară lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție conține 293 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 214 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ouă, cheddar, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă Cu Sparanghel Cu Brânză De Capră, Tarta cu sparanghel si ou cu branza de capra, și Tarta Cu Sparanghel, Brânză De Capră Și Slănină.
Instrucțiuni
Puneți făina într-un castron, adăugați untul în făină și frecați cu vârful degetelor până seamănă cu pesmetul.
Adăugați cheddarul ras în patiserie și amestecați.
Adăugați 3 linguri de apă rece și amestecați până când patiseria formează o bilă. Înfășurați în folie alimentară și răciți timp de 5 minute. Ungeți o cutie de tartă cu fundul liber de 20 x 6 cm adâncime sau o cutie de tartă dreptunghiulară de 35 x 12 cm.
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Pudrați ușor suprafața de lucru cu făină, întindeți patiseria și tapetați cositorul. Se răcește la congelator timp de 20 de minute, apoi se tapetează cutia de patiserie cu hârtie de copt, se umple cu fasole și se gătește 15 minute.
Scoateți fasolea și hârtia, apoi readuceți carcasa de patiserie la cuptor timp de 10 minute.
Crăpați ouăle într-un ulcior, bateți, apoi adăugați laptele și bateți din nou.
Presărați jumătate de brânză rasă peste cutia de patiserie, apoi adăugați sparanghelul, amestecul de ouă și brânza rămasă (dacă utilizați o formă dreptunghiulară, este posibil să nu aveți nevoie de tot amestecul, așa că adăugați-l treptat).
Coaceți în jumătatea inferioară a cuptorului timp de 30-35 de minute sau până când amestecul de ouă este setat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "