Tarta cu spanac si ceapa fara Gluten

Tarta cu spanac și ceapă fără Gluten ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 564 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină de sorg, amidon de tapioca, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Malfatti fără Gluten (găluște cu spanac și Ricotta) cu sos simplu de roșii (fără Gluten, Vegetarian), Crumble sau tartă fără Gluten cu umplutură de mure și mere (cu opțiuni fără zahăr și fără lactate), și Nu Coaceți Unt De Arahide Și Tartă Cu Jeleu (Fără Gluten, Fără Cereale, Fără Zahăr Rafinat + Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: în bolul robotului de bucătărie, combinați făina de sorg, amidonul de tapioca și sarea. Puls pentru a combina.
Adăugați unt. Pulsați până când piesele nu sunt mai mari de 1/4 inch.
Bateți împreună 1/4 cană de apă și ou.
Adăugați amestecul de ouă. Rulați robotul de bucătărie până se formează o bilă de aluat, aproximativ 45 de secunde. Dacă aluatul este uscat, adăugați o lingură suplimentară de apă până când aluatul se reunește.
Pulverizați ușor o tigaie de 10 inci cu spray de gătit. Scoateți bucățile de aluat cu o lingură.
Așezați bile de aluat, la aproximativ 1/2 inch distanță, în jurul marginii tigaiei.
Așezați bilele de aluat rămase în centrul tigaiei, de asemenea distanțate la aproximativ 1/2 inch. Folosind mâna, apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei. Apoi apăsați aluatul în jurul marginii pentru a forma o crustă. Folosiți o cană de măsurare pentru a apăsa ferm aluatul în tigaie. Tăiați excesul de aluat de pe margini folosind un cuțit ascuțit. Înțepați fundul aluatului cu furculița. Acoperiți ușor tigaia cu folie de plastic și congelați tarta timp de 45 de minute.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie mare din fontă până la sclipire.
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale și maro, aproximativ 50 de minute.
Scoateți ceapa din tigaie și puneți-o într-un castron mare pentru a se răci.
Întoarceți tigaia la foc mare și adăugați lingura rămasă ulei de măsline.
Se încălzește până la sclipire.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând frecvent până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se transferă în castron cu ceapă.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Scoateți folia de plastic din tigaia de tartă și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 25 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe grătar.
Întindeți ceapa și spanacul uniform pe fundul cojii de tartă coapte. Într-un castron mediu, amestecați ouăle, jumătate și jumătate, sare și piper.
Se toarnă în tartă. Puneți tigaia în cuptor.
Coaceți până când umplutura este setată, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească timp de 5 minute și serviți.