Tarta cu rucola, smochine și Prosciutto
Tarta de rucola, smochine și Prosciutto ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 296 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 152 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica de dreptunghi de foietaj, ulei de măsline, smochine, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pizza Cu Rucola Și Prosciutto, Prosciutto cu pere și Rucola, și Arugula-Prosciutto Pizza.
Instrucțiuni
reîncălziți un cuptor la 400 de grade F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți foietajul într-un dreptunghi .
Transferați aluatul pe foaia de copt.Aranjați felii de smochine și jumătate de brânză deasupra.
Coaceți până când crusta se umflă, aproximativ 15 minute.Aruncați rucola cu un strop de ulei de măsline și sare și piper, după gust. Top tartă cu bucăți de rucola și prosciutto.
Tăiați în porții mici și serviți.