Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu pere și migdale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 815 calorii, 17g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Tarta cu pere și migdale, Tarta cu pere-migdale, și Tarta Cu Pere Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mare. Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre). Bateți gălbenușul și apa cu o furculiță și amestecați în amestecul de făină până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Frământați ușor amestecul într-un castron cu mâinile făinoase doar până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 sau 5 ori mai mult. Formați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se răcește, înfășurat strâns în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Glisați partea inferioară a tăvii de tartă (separată de jantă) sub aluat și așezați-o în marginea tăvii de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch și pliați surplomba spre interior. Apăsați aluatul pe partea laterală a tigaiei, împingând aluatul la 1/4 inch deasupra jantei. Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță și răciți până când este ferm, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până la aur, cu 15 până la 25 de minute mai mult. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
1
Puneți o foaie de copt grea în cuptor. Curățați și miez de pere, apoi tăiați longitudinal în felii de 1/4 inch. Aruncați perele cu 1 lingură de coniac de pere într-un castron, apoi aranjați, suprapunându-vă, în coajă de tartă. Puneți un scut de plăcintă pe tava de tartă sau acoperiți marginea cu folie și transferați pe foaia de copt în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți doar până când perele sunt abia fragede, 10 până la 12 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Bateti împreună ouă, gălbenuș de ou, zahăr, vanilie, CR fra fra fra, un vârf de cuțit de sare, și restul 1 linguri de pere brandy pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Jumătăți De Pere în Sirop
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Coaceți până când crema este setată la doar 2 inci de margine, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și scoateți scutul plăcintei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se amestecă împreună toate ingredientele de topping, apoi se presară ușor peste cremă și se coace până când blatul devine auriu pal, încă aproximativ 15 minute. Tarta rece la cald sau la temperatura camerei în tigaie pe un raft.