Tarta cu pere și migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu pere și migdale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 815 calorii, 17g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Tarta cu pere și migdale, Tarta cu pere-migdale, și Tarta Cu Pere Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mare. Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre). Bateți gălbenușul și apa cu o furculiță și amestecați în amestecul de făină până se combină bine.
Frământați ușor amestecul într-un castron cu mâinile făinoase doar până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 sau 5 ori mai mult. Formați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci.
Se răcește, înfășurat strâns în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 13 inci.
Glisați partea inferioară a tăvii de tartă (separată de jantă) sub aluat și așezați-o în marginea tăvii de tartă.
Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch și pliați surplomba spre interior. Apăsați aluatul pe partea laterală a tigaiei, împingând aluatul la 1/4 inch deasupra jantei. Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță și răciți până când este ferm, 10 până la 15 minute.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 20 până la 30 de minute.
Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până la aur, cu 15 până la 25 de minute mai mult. Lăsați cuptorul pornit.
Puneți o foaie de copt grea în cuptor. Curățați și miez de pere, apoi tăiați longitudinal în felii de 1/4 inch. Aruncați perele cu 1 lingură de coniac de pere într-un castron, apoi aranjați, suprapunându-vă, în coajă de tartă. Puneți un scut de plăcintă pe tava de tartă sau acoperiți marginea cu folie și transferați pe foaia de copt în cuptor.
Coaceți doar până când perele sunt abia fragede, 10 până la 12 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Bateti împreună ouă, gălbenuș de ou, zahăr, vanilie, CR fra fra fra, un vârf de cuțit de sare, și restul 1 linguri de pere brandy pana se omogenizeaza.
Coaceți până când crema este setată la doar 2 inci de margine, aproximativ 18 minute.
Scoateți din cuptor și scoateți scutul plăcintei.
Se amestecă împreună toate ingredientele de topping, apoi se presară ușor peste cremă și se coace până când blatul devine auriu pal, încă aproximativ 15 minute. Tarta rece la cald sau la temperatura camerei în tigaie pe un raft.