Tarta cu pere și migdale

Tarta cu pere și migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu pere și migdale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 815 calorii, 17g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Tarta cu pere și migdale, Tarta cu pere-migdale, și Tarta Cu Pere Și Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mare. Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre). Bateți gălbenușul și apa cu o furculiță și amestecați în amestecul de făină până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Frământați ușor amestecul într-un castron cu mâinile făinoase doar până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 sau 5 ori mai mult. Formați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se răcește, înfășurat strâns în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Glisați partea inferioară a tăvii de tartă (separată de jantă) sub aluat și așezați-o în marginea tăvii de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch și pliați surplomba spre interior. Apăsați aluatul pe partea laterală a tigaiei, împingând aluatul la 1/4 inch deasupra jantei. Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță și răciți până când este ferm, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până la aur, cu 15 până la 25 de minute mai mult. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Puneți o foaie de copt grea în cuptor. Curățați și miez de pere, apoi tăiați longitudinal în felii de 1/4 inch. Aruncați perele cu 1 lingură de coniac de pere într-un castron, apoi aranjați, suprapunându-vă, în coajă de tartă. Puneți un scut de plăcintă pe tava de tartă sau acoperiți marginea cu folie și transferați pe foaia de copt în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Coaceți doar până când perele sunt abia fragede, 10 până la 12 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Bateti împreună ouă, gălbenuș de ou, zahăr, vanilie, CR fra fra fra, un vârf de cuțit de sare, și restul 1 linguri de pere brandy pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Coaceți până când crema este setată la doar 2 inci de margine, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scoateți din cuptor și scoateți scutul plăcintei.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Se amestecă împreună toate ingredientele de topping, apoi se presară ușor peste cremă și se coace până când blatul devine auriu pal, încă aproximativ 15 minute. Tarta rece la cald sau la temperatura camerei în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista