Tarta cu pere și migdale

Tarta cu pere și migdale
Tarta cu pere și migdale este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 255 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica toate scop făină, gălbenuș de ou, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Pere Și Migdale, Tarta Cu Migdale De Pere, și Tarta cu pere și migdale.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă, zahăr și suc de lămâie pentru a fierbe într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați pere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când perele sunt foarte fragede, întorcându-se ocazional, aproximativ 20 de minute. Se răcește pere în sirop. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1
Amestecați zahărul pudră, migdalele și sarea în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Adăugați unt și amestecați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Adăugați făină. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când aluatul se adună în aglomerări. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
1
Se macină fin migdalele și făina în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Se amestecă în 7 linguri zahăr, apoi unt, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se amestecă în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Transferați umplutura în castron mediu. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți aluatul răcit pe o foaie de hârtie pergament cu făină până la o rundă de 12 inci, ridicând și întorcând aluatul ocazional pentru a se elibera de hârtie. Folosind hârtia ca ajutor, transformați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil; îndepărtați hârtia. Sigilați orice fisuri în aluat. Tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola, făcând laturi duble groase. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Căptușiți crusta cu folie unsă cu unt, cu partea untă în jos, apoi umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Coaceți crusta până când părțile laterale sunt aurii și fundul este setat, apăsând cu spatele furculiței dacă bule de crustă, cu aproximativ 10 minute mai mult. Crusta rece în tigaie pe raft. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Întindeți umplutura de migdale uniform în crustă. Tăiați perele și tăiați fiecare pe jumătate pe lungime; scoateți miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
12
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri. Apăsați ușor fiecare jumătate de pere pentru a evanta feliile, dar păstrați feliile bine suprapuse. Glisați spatula sub pere și aranjați umplutura deasupra ca niște spițe de roată cu capete înguste în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Coaceți tarta până când este aurie și testerul introdus în centrul umpluturii iese curat, aproximativ 55 de minute. Tarta rece în tigaie pe raft. Împingeți tigaia de jos în sus, eliberând tarta din tigaie. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
15
Tăiați tarta în pene; presărați cu zahăr pudră, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista