Tarta cu pere și migdale

Tarta cu pere și migdale
Tarta cu pere și migdale este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 255 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica toate scop făină, gălbenuș de ou, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Pere Și Migdale, Tarta Cu Migdale De Pere, și Tarta cu pere și migdale.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă, zahăr și suc de lămâie pentru a fierbe într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați pere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când perele sunt foarte fragede, întorcându-se ocazional, aproximativ 20 de minute. Se răcește pere în sirop. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1
Amestecați zahărul pudră, migdalele și sarea în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Adăugați unt și amestecați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
4
Adăugați făină. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când aluatul se adună în aglomerări. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1
Se macină fin migdalele și făina în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Se amestecă în 7 linguri zahăr, apoi unt, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Se amestecă în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Transferați umplutura în castron mediu. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Întindeți aluatul răcit pe o foaie de hârtie pergament cu făină până la o rundă de 12 inci, ridicând și întorcând aluatul ocazional pentru a se elibera de hârtie. Folosind hârtia ca ajutor, transformați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil; îndepărtați hârtia. Sigilați orice fisuri în aluat. Tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola, făcând laturi duble groase. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Căptușiți crusta cu folie unsă cu unt, cu partea untă în jos, apoi umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți crusta până când părțile laterale sunt aurii și fundul este setat, apăsând cu spatele furculiței dacă bule de crustă, cu aproximativ 10 minute mai mult. Crusta rece în tigaie pe raft. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Întindeți umplutura de migdale uniform în crustă. Tăiați perele și tăiați fiecare pe jumătate pe lungime; scoateți miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
12
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri. Apăsați ușor fiecare jumătate de pere pentru a evanta feliile, dar păstrați feliile bine suprapuse. Glisați spatula sub pere și aranjați umplutura deasupra ca niște spițe de roată cu capete înguste în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Coaceți tarta până când este aurie și testerul introdus în centrul umpluturii iese curat, aproximativ 55 de minute. Tarta rece în tigaie pe raft. Împingeți tigaia de jos în sus, eliberând tarta din tigaie. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
15
Tăiați tarta în pene; presărați cu zahăr pudră, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista