Tarta cu pere și migdale este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 255 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica toate scop făină, gălbenuș de ou, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Pere Și Migdale, Tarta Cu Migdale De Pere, și Tarta cu pere și migdale.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 căni de apă, zahăr și suc de lămâie pentru a fierbe într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați pere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când perele sunt foarte fragede, întorcându-se ocazional, aproximativ 20 de minute. Se răcește pere în sirop. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1
Amestecați zahărul pudră, migdalele și sarea în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Crostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați unt și amestecați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Adăugați făină. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când aluatul se adună în aglomerări. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1
Se macină fin migdalele și făina în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Se amestecă în 7 linguri zahăr, apoi unt, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
3
Se amestecă în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Transferați umplutura în castron mediu. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți aluatul răcit pe o foaie de hârtie pergament cu făină până la o rundă de 12 inci, ridicând și întorcând aluatul ocazional pentru a se elibera de hârtie. Folosind hârtia ca ajutor, transformați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil; îndepărtați hârtia. Sigilați orice fisuri în aluat. Tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola, făcând laturi duble groase. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Căptușiți crusta cu folie unsă cu unt, cu partea untă în jos, apoi umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Coaceți crusta până când părțile laterale sunt aurii și fundul este setat, apăsând cu spatele furculiței dacă bule de crustă, cu aproximativ 10 minute mai mult. Crusta rece în tigaie pe raft. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
11
Întindeți umplutura de migdale uniform în crustă. Tăiați perele și tăiați fiecare pe jumătate pe lungime; scoateți miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în Sirop
12
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri. Apăsați ușor fiecare jumătate de pere pentru a evanta feliile, dar păstrați feliile bine suprapuse. Glisați spatula sub pere și aranjați umplutura deasupra ca niște spițe de roată cu capete înguste în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Coaceți tarta până când este aurie și testerul introdus în centrul umpluturii iese curat, aproximativ 55 de minute. Tarta rece în tigaie pe raft. Împingeți tigaia de jos în sus, eliberând tarta din tigaie. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
14
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
15
Tăiați tarta în pene; presărați cu zahăr pudră, dacă doriți, și serviți.