Tarta cu pere și migdale
Tarta cu pere și migdale este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 255 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica toate scop făină, gălbenuș de ou, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Pere Și Migdale, Tarta Cu Migdale De Pere, și Tarta cu pere și migdale.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă, zahăr și suc de lămâie pentru a fierbe într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați pere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când perele sunt foarte fragede, întorcându-se ocazional, aproximativ 20 de minute. Se răcește pere în sirop. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Amestecați zahărul pudră, migdalele și sarea în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Adăugați unt și amestecați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Se amestecă în gălbenușul de ou.
Adăugați făină. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când aluatul se adună în aglomerări. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Se macină fin migdalele și făina în procesor.
Se amestecă în 7 linguri zahăr, apoi unt, amestecând până se omogenizează.
Transferați umplutura în castron mediu. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Întindeți aluatul răcit pe o foaie de hârtie pergament cu făină până la o rundă de 12 inci, ridicând și întorcând aluatul ocazional pentru a se elibera de hârtie. Folosind hârtia ca ajutor, transformați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil; îndepărtați hârtia. Sigilați orice fisuri în aluat. Tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola, făcând laturi duble groase. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 10 minute.
Căptușiți crusta cu folie unsă cu unt, cu partea untă în jos, apoi umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați folia și fasolea.
Coaceți crusta până când părțile laterale sunt aurii și fundul este setat, apăsând cu spatele furculiței dacă bule de crustă, cu aproximativ 10 minute mai mult. Crusta rece în tigaie pe raft. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Întindeți umplutura de migdale uniform în crustă. Tăiați perele și tăiați fiecare pe jumătate pe lungime; scoateți miezurile.
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri. Apăsați ușor fiecare jumătate de pere pentru a evanta feliile, dar păstrați feliile bine suprapuse. Glisați spatula sub pere și aranjați umplutura deasupra ca niște spițe de roată cu capete înguste în centru.
Coaceți tarta până când este aurie și testerul introdus în centrul umpluturii iese curat, aproximativ 55 de minute. Tarta rece în tigaie pe raft. Împingeți tigaia de jos în sus, eliberând tarta din tigaie. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Tăiați tarta în pene; presărați cu zahăr pudră, dacă doriți, și serviți.