Tarta cu pere și Gruyere
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 960 calorii. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, frunze de cimbru, foietaj și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Gruyere cu confit de pere, Straturi de pere și Gruy, și O Plăcintă Cu Pere De Mere Cu Crustă Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 400 buc.F. Împărțiți aluatul foietaj în 4 dreptunghiuri și așezați-l pe 2 foi de copt.
Topiți untul într-o tigaie medie din oțel inoxidabil la foc mediu.
Adăugați pere și cimbru și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Condimentează după gust cu sare și piper.
Împărțiți amestecul de pere între foietaj, apoi acoperiți fiecare tartă cu brânză mărunțită.
Coaceți până când tartele sunt aurii, rotind tăvile de foi la jumătatea drumului, aproximativ 20 de minute.