Tarta cu pere și brânză albastră
Dacă 29 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tarta cu pere și brânză albastră ar putea fi un excelent fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză, nuci, pere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu brânză albastră și pere, Tarta rustică cu pere și brânză albastră, și Tarta cu alune, pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tava de tartă de 9 inci cu fund detașabil cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și apa fierbinte până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei, folosind degetele acoperite cu amestec Bisquick.
Între timp, în tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați șalotă; gatiti 2 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie; se ia de pe foc.
Aranjați felii de pere pe crustă.
Întindeți amestecul de unt peste pere.
Presărați nuci peste pere.
Coaceți aproximativ 10 minute mai mult sau până când tarta se rumeneste.
Scoateți din cuptor; se presara cu branza. Se răcește 10 minute pe suportul de răcire.
Se servește cald sau la temperatura camerei.