Tarta cu pere Frangipan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă cu gheață, unt, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta Cu Pere, Tarta Cu Pere, și Tarta Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsează primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până când amestecul este sfărâmicios. Adăugați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, pulsând până când amestecul formează o bilă. Aplatizați aluatul pe un disc de 6"; înfășurați în folie de plastic și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Procesați migdalele în robotul de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Combinați migdalele, 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de făină într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți untul înmuiat, ouăle, zahărul pudră și 1/4 linguriță de sare la viteza medie a unui mixer electric până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Combinați amestecurile de migdale și unt. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Rulați produse de patiserie la 1/8" grosime pe o suprafață făinoasă. Puneți produse de patiserie într-o tigaie de 10"; așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Coaceți la 425 timp de 12 minute. Mișto. Reduceți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Combinați vinul, 2 căni de apă, 1 cană de zahăr și vanilie într-o cratiță mare; aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați pere și fierbeți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
10
Se ia de pe foc. Răciți perele complet în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
11
Îndepărtați perele și uscați-le. Rezervați 1 cană de lichid de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
12
Tăiați perele în jumătate pe verticală, îndepărtați miezurile și tăiați perele în felii de lungime groase de 1/4", păstrând intacte capetele tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
13
Răspândiți amestecul de migdale în coaja de tartă coaptă. Aranjați jumătățile de pere feliate peste amestecul de migdale, tulpina se termină spre centru. Fan pere ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Ardei Arbol
Jumătăți De Pere în Sirop
14
Periați perele cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jumătăți De Pere în Sirop
15
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
16
Combinați 1 cană de lichid de braconaj rezervat și amidon de porumb într-o cratiță mică, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Se ia de pe foc.
18
Periați Tarta cu amestec de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
19
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate