Tarta Cu Nuci De Macadamia
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu nuci de Macadamia ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 294 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, rom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia-Tarta Cu Ananas, Tarta Cu Nucă De Cocos Macadamia, și Tartă cu nuci de tei și Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un procesor de alimente, făină de vârtej, 2 linguri. zahăr brun și 1/4 linguriță. sare.
Adăugați unt rece și pulsați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați gălbenușul de ou și pulsul pentru a combina.
Adăugați 2 până la 3 linguri. apă cu gheață, pulsând până când amestecul începe să se reunească într-o minge.
Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a unui 9-in. tigaie rotundă cu 1 in. părți. Intepati partea de jos a Tarta cu o furculiță și se răcește în congelator 15 minute.
Coaceți crusta până se rumenesc mediu, 15 până la 25 de minute și scoateți-o din cuptor (lăsați cuptorul pornit).
Între timp, într-un mixer electric în picioare la viteză mare, bateți oul întreg, rămânând 1/2 cană de zahăr brun și rămânând 1/4 linguriță. sare până la palid și ribbony, 7 până la 10 minute. Bateți în unt topit, sirop de porumb și rom.
Se toarnă amestecul de zahăr în coajă de tartă și se presară cu nuci de macadamia.
Coaceți tarta până când un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Se răcește tarta pe un suport de sârmă cel puțin 1 oră.
Tăiați în pene și serviți cu înghețată de vanilie sau ghimbir, dacă doriți.