Tarta Cu Nuci De Macadamia

Tarta Cu Nuci De Macadamia
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu nuci de Macadamia ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 294 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, rom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia-Tarta Cu Ananas, Tarta Cu Nucă De Cocos Macadamia, și Tartă cu nuci de tei și Macadamia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un procesor de alimente, făină de vârtej, 2 linguri. zahăr brun și 1/4 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați unt rece și pulsați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Adăugați gălbenușul de ou și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Adăugați 2 până la 3 linguri. apă cu gheață, pulsând până când amestecul începe să se reunească într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a unui 9-in. tigaie rotundă cu 1 in. părți. Intepati partea de jos a Tarta cu o furculiță și se răcește în congelator 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
7
Coaceți crusta până se rumenesc mediu, 15 până la 25 de minute și scoateți-o din cuptor (lăsați cuptorul pornit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, într-un mixer electric în picioare la viteză mare, bateți oul întreg, rămânând 1/2 cană de zahăr brun și rămânând 1/4 linguriță. sare până la palid și ribbony, 7 până la 10 minute. Bateți în unt topit, sirop de porumb și rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
OuăOuă
UntUnt
SareSare
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
9
Se toarnă amestecul de zahăr în coajă de tartă și se presară cu nuci de macadamia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De MacadamiaNuci De Macadamia
ZahărZahăr
10
Coaceți tarta până când un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Se răcește tarta pe un suport de sârmă cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
11
Tăiați în pene și serviți cu înghețată de vanilie sau ghimbir, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
VanilieVanilie
GhimbirGhimbir
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista