Tarta cu nuci cu miere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 686 calorii, 12g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, zahăr brun auriu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Tarta Cu Nuci Cu Miere, Pâine De Nucă Cu Miere, și Miere De Mere Unt De Arahide Tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Adăugați unt; folosind porniri/opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați 5 linguri de apă cu gheață; procesați până se formează aglomerări umede, adăugând apă cu lingurițe dacă este uscată. Aduna în minge; aplatiza în disc. Înfășurați în plastic; lăsați să stea 1 oră (nu răciți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Folie
1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți ouăle, mierea, sucul de lămâie și apa cu flori de portocale într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori Portocalii
Suc De Lămâie
Miere
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de nuci; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Rulați crusta pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Rola
6
Transferați în tigaie cu diametrul de 11 inci cu fundul detașabil, permițând crustei să se drapeze peste tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
7
Se toarnă umplutura în crustă, răspândind uniform. Îndoiți marginile peste umplutură, plisând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Periați cu glazură de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ouă
9
Coaceți tarta până când umplutura este aurie adâncă și aproape setată, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Transferați la raft; se răcește 15 minute. Introduceți cu grijă cuțitul mic între marginea superioară a crustei și a laturilor de tigaie în mai multe locuri pentru a slăbi tarta. Împingeți ușor în sus pe fundul tartei pentru a elibera tarta din părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie și se păstrează la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Folie De Aluminiu
Tigaie
11
Tăiați tarta în pene.
12
* Disponibil în secțiunea de coacere sau lichior a unor supermarketuri și la magazinele de băuturi alcoolice.