Tarta cu miere de lamaie cu crusta Sarata

Tarta cu miere de lamaie cu crusta Sarata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu miere de lămâie cu crustă de pâine sărată. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, miere, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă De Lămâie Cu Crustă Scurtă, Cea Mai Bună Tartă De Lămâie Într-O Crustă De Pâine Scurtă, și Tarta cu caș de lămâie cu miere de zmeură cu crustă de biscuiți din grâu integral.

Instrucțiuni

1
Înveliți tigaia cu formă de arc cu nonstickspray.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Bateti faina, amidonul de porumb si sareîntr-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați untul șizahăr pudră într-un robot de bucătărie. Pulspână când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați ingrediente uscatela robotul de bucătărie și pulsați până când amesteculseamănă cu pietricele de dimensiuni medii (aluatul nu se va uni complet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Transferaluatul în tigaia pregătită. Folosind degetele, apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și 1 1/2" în sus ale tigaiei. Faceți înainte: crusta poatefi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Folosind o mandolină, feliați lămâia în rondele subțiri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
2
Îndepărtați semințele. (Dacă folosiți o lămâie obișnuită, blanchfelii în apă clocotită timp de 4 minute, scurgeți și lăsați să se răcească înainte de a continua).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
3
Se amestecă zahărul, mierea și coaja de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MiereMiere
ZahărZahăr
4
Adăugați felii de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
5
Lăsați să stea până când lămâia este înmuiată și zahăruleste dizolvat, 30-45 de minute. Faceți înainte: amestecul de felii de lămâie poate fi făcut 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
6
Așezați raftul în treimea superioară a cuptorului; preincalzit la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți crusta până când centrul este ferm la atingere și marginile încep să devină maro auriu, 30-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Când crusta este aproape gata de coacere, batețiouă și gălbenușuri de ou într-un castron mediu toblend.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Bateți făina, amidonul de porumb și sarea într-un castron mic; adăugați la amestecul de ouă și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Bateți sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Adăugați amestec de felii de lămâie; se amestecă ușor pentru a combina.
12
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se toarnăumplerea în crustă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
14
Coaceți până când umplutura este setată și ușor umflată în jurul marginilor, 25-30minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Transferați tigaia într-o grătar; lasa sa se raceascacomplet. Se răcește timp de cel puțin 4 ore, atuncidezmucegai.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
16
Se servește rece. Faceți înainte: Tarta poate fifăcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista