Tarta cu mere și Cheddar
Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.89 pe portie. O porție conține 679 calorii, 19g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 310 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, rucola pentru bebeluși și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Tartă Cu Mere Cu Brânză Cheddar, Cheddar cu mere și tartă cu prăjituri cu condimente, și Mini Tartă Cu Gustări Fillo Cu Mere, Cheddar Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți feliile de mere în cidru până când încep să devină fragede, aproximativ 2-3 minute, scoateți-le și puneți-le deoparte.
Fierbeți cidrul rămas pentru a reduce la aproximativ 2 linguri.
Aruncați feliile de mere în cidrul redus și rozmarinul.
Rulați aluatul foietaj într-un dreptunghi de 16x10 inch.
Înscrieți o linie în jurul foietajului la aproximativ 1/2 inch de margine.
Întindeți muștarul peste patiserie în interiorul liniei marcate, urmat de 3/4 din brânză.
Întindeți feliile de mere peste brânză și muștar urmate de brânza rămasă.
Ungeți marginea exterioară a patiseriei cu uleiul de măsline.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 191° până când brânza s-a topit și patiseria se rumeneste, aproximativ 15-20 de minute.1
Între timp, aruncați rucola în ulei și suc de lămâie și condimentați cu sare și piper. 1
Serviți Tarta cu mere acoperită cu rucola și bucurați-vă.