Tarta cu mere si Prune
Tarta cu mere și Prune este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 100 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, mere tarte, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta cu mere si Prune cu inghetata Vanillan si coniac, Tartă Cu Prune, și Tartă cu Prune și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați împreună făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Presărați 4 linguri de apă cu gheață și pulsați până când patiseria începe să se țină împreună, adăugând lingura rămasă de apă cu gheață, dacă este necesar. Întoarceți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și frământați de 4 sau 5 ori. Formați aluatul într-un disc și răciți, învelit în folie de plastic, 30 de minute.
Fierbeți apă, Calvados și prune uscate, neacoperite, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se amestecă împreună scorțișoară, cuișoare, 2 linguri făină și 1/2 cană zahăr.
Curățați și miez merele și tăiați-le în pene de 1/2 inch. Înjumătățiți pene în cruce și aruncați cu amestec de scorțișoară.
Adăugați suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Se macină fin nucile cu restul de 3 linguri de făină și restul de 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într - un oval de 14 x 18 inci.
Rulați aluatul ușor pe sucitorul cu făină și derulați pe o foaie mare de copt cu unt. Spinkle amestec de nuc peste patiserie, lăsând o margine de 2 1/2 până la 3 inci.
Se amestecă prunele înăbușite în amestecul de mere și se pune lingura peste amestecul de nuci, înfășurând uniform prunele între bucățile de mere. Întoarceți marginea aluatului peste fructe pentru a forma pliuri.
Ungeți blatul aluatului cu lapte și presărați cu zahăr.
Coaceți tarta, acoperită cu folie, în mijlocul cuptorului 30 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți până când crusta și fructele sunt aurii și sucurile clocotesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Tarta rece pe foaia de copt pe un raft cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Aluatul de patiserie poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit.