Tarta cu mere si Prune

Tarta cu mere si Prune
Tarta cu mere și Prune este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 100 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, mere tarte, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta cu mere si Prune cu inghetata Vanillan si coniac, Tartă Cu Prune, și Tartă cu Prune și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați împreună făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Presărați 4 linguri de apă cu gheață și pulsați până când patiseria începe să se țină împreună, adăugând lingura rămasă de apă cu gheață, dacă este necesar. Întoarceți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și frământați de 4 sau 5 ori. Formați aluatul într-un disc și răciți, învelit în folie de plastic, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Fierbeți apă, Calvados și prune uscate, neacoperite, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
Prune UscatePrune Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se ia de pe foc și se răcește.
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se amestecă împreună scorțișoară, cuișoare, 2 linguri făină și 1/2 cană zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Curățați și miez merele și tăiați-le în pene de 1/2 inch. Înjumătățiți pene în cruce și aruncați cu amestec de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
7
Se macină fin nucile cu restul de 3 linguri de făină și restul de 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într - un oval de 14 x 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Rulați aluatul ușor pe sucitorul cu făină și derulați pe o foaie mare de copt cu unt. Spinkle amestec de nuc peste patiserie, lăsând o margine de 2 1/2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Se amestecă prunele înăbușite în amestecul de mere și se pune lingura peste amestecul de nuci, înfășurând uniform prunele între bucățile de mere. Întoarceți marginea aluatului peste fructe pentru a forma pliuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Ungeți blatul aluatului cu lapte și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Coaceți tarta, acoperită cu folie, în mijlocul cuptorului 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Îndepărtați folia și coaceți până când crusta și fructele sunt aurii și sucurile clocotesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Tarta rece pe foaia de copt pe un raft cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Aluatul de patiserie poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista