Tarta cu mere și Prune este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 100 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, mere tarte, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta cu mere si Prune cu inghetata Vanillan si coniac, Tartă Cu Prune, și Tartă cu Prune și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați împreună făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Presărați 4 linguri de apă cu gheață și pulsați până când patiseria începe să se țină împreună, adăugând lingura rămasă de apă cu gheață, dacă este necesar. Întoarceți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și frământați de 4 sau 5 ori. Formați aluatul într-un disc și răciți, învelit în folie de plastic, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Fierbeți apă, Calvados și prune uscate, neacoperite, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calvados
Prune Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Se ia de pe foc și se răcește.
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se amestecă împreună scorțișoară, cuișoare, 2 linguri făină și 1/2 cană zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
5
Curățați și miez merele și tăiați-le în pene de 1/2 inch. Înjumătățiți pene în cruce și aruncați cu amestec de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Adăugați suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
7
Se macină fin nucile cu restul de 3 linguri de făină și restul de 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într - un oval de 14 x 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Rulați aluatul ușor pe sucitorul cu făină și derulați pe o foaie mare de copt cu unt. Spinkle amestec de nuc peste patiserie, lăsând o margine de 2 1/2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Se amestecă prunele înăbușite în amestecul de mere și se pune lingura peste amestecul de nuci, înfășurând uniform prunele între bucățile de mere. Întoarceți marginea aluatului peste fructe pentru a forma pliuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Ungeți blatul aluatului cu lapte și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Coaceți tarta, acoperită cu folie, în mijlocul cuptorului 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
6
Îndepărtați folia și coaceți până când crusta și fructele sunt aurii și sucurile clocotesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Tarta rece pe foaia de copt pe un raft cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
1
Aluatul de patiserie poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit.